K vánocům jsem dostal novou televizi od Sony se zabudovanou wifi. Jsem připojený k domácímu wifi routeru a když spustím nějakou appku (např. Photo Sharing plus), tak se přepne do vlastní wifi. Otázkou je, jak se zaplatí za wifi signál v televizi (a za to se určitě platí, protože za nějaká stažená data se platí vždycky) a jak se tomu nějak vyhnout. Nějaké rady, tipy nebo triky? Děkuji
p.s: jméno tv je sony bravia kdl 40r550c
Zajímavá 0 před 3216 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jak jako do vlastní wifi? Ty máš doma svůj router a svojí wifi, ano? Tu přípojku máš nějak zpoplatněnou. Tu televizi jsi nakonfiguroval tak, že se připojuje k té tvé domácí síti, ano? Tak pak nechápu, co řešíš?!
0 Nominace Nahlásit |
Nestarej se o to. TV se sama napojí do místní sítě kterou vytváří spolu s tvým routerem. Jinak jak píše Alesh. Když bude router vypnutý nenapojí se na nic.
0 Nominace Nahlásit |
Jak přepne do vlastní wifi? To jako že si to bere signál z digitální signálu pro tv? Nic takoveho není. Nijak se neplatí, platí se jen poskytovateli internetu, ke ktermu je pripojen ten domácí wifi router. A přes nic jineho se televize určitě nepřipojuje. Možno odzkoušet : Zapni se tv, spust si nejakou tu apku nebo internet a odpoj ze zásuvky router. Tv ztratí wifi signál z domácího routeru a nepojede to.
Upravil/a: tforro
0
před 3216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
koukni třeba na tohle https://www.youtube.com/watch?v=nRRAa_eOsi4 a pochopíš, jak to u té appky, o které píšeš, funguje
osobně mám TV smart propojenou kabelem než přes wifi
Upravil/a: anonym
0
před 3216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |