Já je vždycky vyslechnu a většinou řeknu, že nic měnit nebudu, můj táta se nechá do všeho navrtat a moje máma je jak říká kope ze schodů..... Jak se chováte vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Agneta před 3280 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Do domu je nepouštím. Když jsem je zahlédla u sousedky a zaslechla, jak ji „oblbují“, stačilo říct, že zavolám policii a hned byli pryč. U nás je podomní prodej zakázán pod vysokou pokutou. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Nechám je vymluvit a pak řeknu, že se jdu podívat na internet jestli to jinde nabízejí lacinější.Většinou nevydrží čekat 10 minut a než to najdu a vyjdu ven, tak jsou pryč (podotýkám, bydlíme na vesnici a nechávám je čekat u vrátek…domů je nepouštím).
0 Nominace Nahlásit |
Většinou dost neomaleně. V posledním roce se už podomní prodejci neobjevují. Je u nás vyhlášen plošný zákaz podomního prodeje.
0 Nominace Nahlásit |
Nepouštím domů tyhle individua.
Ale kdyby přišli,tak asi takto:
http://tinypic.com/player.php?v=2ng7seh%3E&s=9#.VkTDa40QVjo
0 Nominace Nahlásit |
atrapu samopalu špagina do ruky (vzbuzuje respekt) písknu na bulteriéra, a vyslovím tato slova varovná: vážení a milí, máte dvě minuty na opuštění baráku, jinač volám zásahové komando MP že se po domě pohybujou cizí podezřelé elementy…funguje to
0
před 3280 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zamykame barak, zeptam se, zda cetli na natence vyjadreni policie, co ma clovek delat, kdyz se po dome potuluji cizi osoby a zda ten text mentalne dali.
0
před 3280 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Teď máme u silnice cedule se zákazem podomního prodeje.
Před časem tu byli ohledně energií, řekla jsem od koho beru a oni na to,
aha, tak o nic 🙂
A nejlepší byl můj soused. Důchodce. Vždycky má spoustu detailních
dotazů, pak to nabízeče přestane bavit a odejdou 🙂.
I Jehovisti 😁
0
před 3280 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jugare, proč sem vkládáš videa v cizím jazyce? Nemáš něco ve slovenštině?