Při jaké pozici mám jezdit abych jezdil dost rychle ? Doporučíte mi nějakou pozici ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4137 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
na tobogánu můžeš jet max rychlostí tekoucí vody (vyjímkou jsou ryché tobogány, kde vlastní vahou vodu rozrážíš, ale na ty se asi neptáš) a to tak že se co nejvíce rozprostřeš. Plavky nebo chlupy samozřejmě brzdí víc než kůže. Brzdí tě taky když sedíš a tedy soustředíš váhu do jednoho místa .Nejrychleji by ses svezl, kdyby jsi se namydlil a těsně před jízdou by ti vypnuli vodu. I bez mýdla to s vypnutou vodou jede strašlivě a je třeba dát velký pozor kdybys to někdy zkoušel, aby někdo nevyletěl v zatáčce ven. Určitě to neber jako radu, jen jako odpověď na tvou otázku
0 Nominace Nahlásit |
Já to znám tak, že si dáš plavky jakoby do zadku :DD Jako tanga :DD (Samozřejmě v sedě :D) Jinak nevím :D
0
před 4137 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
lehni si na břicho a chytni se za nohy abys měl tělo jako do U
0
před 4137 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dotýkej se tobogánu, co nejmenší plochou – tzn. LEHNI SI (sedět je
hloupost – i když si zařízneš plavky :) …potřebuješ být
„aerodynamický“ ;) ) A PROPNI SE tak, že se tobogánu budeš dotýkat jen
„vrchní částí zad“ (resp. tam, kde máš lopatky a trapézový sval) a
patami – zaručuji ti, že posvištíš jedna báseň ;)
Doplňuji:
zkušenost
Upravil/a: zeeue
0
před 4136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zařízneš si plavky do pr…e a lehneš si. Bacha při dojíždění – můžeš tomu před tebou skočit na hlavu v okamžiku, kdy on se vynořuje.
0
před 4136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak já si většinou dělám z plavek tanga. Na začátku tobogánu se musíš rychle odrazit. Musíš být rychlejší než ta voda co tam teče. Mi to jede hodně rychle když si normálně sednu, natáhnu se dopředu a rukama si chytím lýtka. Mi to potom teda jede hodně rychle :D
0
před 4133 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |