Ahoj, mám spolužačku, 15 let, dost se mi líbí a napsal jsme jí, jestli by se mnou chtěla něco mít, napsala, že nechce vztah, ale že sem moc fajn a že možná v budoucnu. Teď se ke mně začala chovat dost hezky, chodí se mnou, ven zve mě na brusle a já na ni nemůžu přestat myslet. Nevím, jestli o mně stojí, když mě odmítla… co mám dělat?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Adula.57, Anna007 před 4220 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ale ona Tě neodmítla. Prostě má rozum a ví, že v 15 letech je na vztah brzy. Važ si jí. Zřejmě s Tebou počítá až budete trochu starší a na skutečný vztah zralí. Užívej si její náklonnosti a nesnaž se na ni spěchat. Jeví se mi to tak, že ona moc dobře ví, co chce a že proto bys jí měl vyjít vstříc. Vztah pomaloučku bude zrát, bude nabývat na intenzitě a když Vám spolu bude opravdu dobře, tak to bude to nejlepší pro Vás oba. Neřekla Ti NE. Tak to tak ber. Máte přece oba ČAS.
0 Nominace Nahlásit |
Sama ti prece rekla ze vztah zatim nechce …tak tomu dej cas to ze se k tobe chova hezky jeste neznamena ze s tebou chce neco mit ..Prestan tlacit na pilu a uvidis jak se to vsechno vyvine ..Ze ji mas rad ji rikat nemusis sama to pozna z tveho chovani ..nekdy je lepsi nerikat nic a jen to nechat tak jak to je.. tipuji ze kdyz spolu travite dost casu tak ji nejsi lhostejny …a uprime v zenskych se clovek mnohdy fakt nevyzna ..ale ony to maj u chlapu stejne …:D
6Kdo udělil odpovědi palec? iceT, pokazdejinak, Adula.57, Damiana, RyuzakiKate, gagaga
před 4220 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Až spolu pojedete na bruslích, nebo až si na chvíli sedenete na
pití.
Prostě jí to řekni. Jen tak.
Ale jinak bych moc netlačila. Užívej si hezkých společných chvil.
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně se ji nevnucuj,pokud ucítíš že nemá zájem.Nech tomu volnej prúběh a budeš příjemně odměněn.Už o tobě ví a víc nech na ni.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4217 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |