Neustále klepu pravou nohou, někdy si ani neuvědomím, že to dělám. Když si to uvědomím, tak to potlačím, ale po chvíli zase. Někdy k tomu přidávám i levou. Není to stresem, nervozitou ani jinými pocity. Prostě začnu z ničehož nic klepat nohou. Někdy se na to zasoustředím a zkusím to potlačovat jak dlouho to jde, ale po chvilce v té noze mám takový divný pocit (jako kdybych to klepání potřeboval), že vždy povolím a zase klepu.
Seděl jsem chvíli u kamaráda a ten ze mě byl tak nervní, že druhý den mi poslal odkaz kde se psalo o Syndromu Neklidných Nohou, ale jak jsem se tam dočetl, tak se to projevuje jen v noci. Mě naopak v noci vůbec.
Je to nějaká nemoc? Dá se to nějak léčit?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? pizlicka před 3071 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pravděpodobně opravdu jde o syndrom neklidných nohou, ale to velmi široký pojem, který může mít mnoho příčin a taky se různě léčí. Asi to mám stejně jako ty, v tomto případě je to neurologického původu – nepřekonatelná potřeba nohama pohybovat.. V noci se mi to taky neprojevuje. Není to nic vážného, ačkoliv okolí vyšiluje. Snažím se to kontrolovat, jakmile si pohyb uvědomím, potlačím ho. Něco se dovíš v odkazu.
Zdroj: http://cs.medlicker.com/242-syndrom-neklidnych-nohou-priciny-priznaky-diagnostika-a-lecba
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |