Při rýmě používám nosní kapky,jakékoliv,protože po nich nemam tak ucpaný nos a líp se mi dýchá.Sice pořad mluvím přes nos,ale furt je to lepší než nic.Taky se mi osvedcila mast na podráždenou kůži na nose,Borozan,při rýmě mám totiž pořádné šmouhy pod nosem.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, Ninouš
před 5084 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kapky ani spreje rýmu neléčí, jen uleví od příznaků. K úlevě pomáhá rovněž (a lépe – přírodní cestou) nakapat si do hrnce vroucí vody eukalyptový olej a pak páru s jeho esencemi inhalovat pod ručníkem.
Jedna stará moudrost ale praví, že „léčená rýma trvá sedm dní a neléčená týden“ – i výše zmíněným inhalováním se uleví jen od příznaků, ne od příčiny…
0 Nominace Nahlásit |
Teplý čaj s medem, hodně vitamínů. Někdy kapky do nosu, jednojaké, je to vše na jedno brdo.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5084 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně pomáhá vzít si na noc Acylpyrin a do rána se vypotit.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5084 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já léčím rýmu výhradně mořskou vodou ve spreji. Což je Physiomer. Úžasný přípravek a hlavně účinny :)
0 Nominace Nahlásit |
Rýmu jsem vždycky úspěšně léčila homeopatikem Coryzalia-malé pilulky,rozpustit v ústech.Posledně to ale moc nezabíralo,tak jsem hledala na internetu a našla jsem radu k nezaplacení-několikrát denně si omývat obličej studenou vodou-a ono to fakt funguje,od té doby jsem opravdu nepotřebovala kapesník!
Quentosi dávám Vám palec nahoru.:-)
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |