Zajímavé,ve 31letech a při 170cm jsem vážila 54kg,když mi založili těhotenský průkaz.Za 9 měsíců jsem měla 70kg,do půl roku zase těch 55kg,tedy můj BMI byl v podváze.Klidně mi ta kila mohla zůstat-takže vaše dítě,předpokládám kolem 13let a dívka-chce se líbit-má určitě ráda plnotučnou Colu,slané brambůrky,sladkosti jako takové,nejenže tyhle DELIKATESY pubescentovi kazí plet,jenže,oni to jí všichni.Po zelenině,ovoci a vyvážené stravě by nevážila půl metráku.Mimochodem,vy jste si všimla až ted,že je vaše dítě obézní?
0 Nominace Nahlásit |
Dobré by bylo uvést věk dítěte a psát trochu více srozumitelně. Jinak, zhubnout se dá všelijak. Můžete si o hubnutí )nejen dětí) koupit mnoho publikací nebo můžete vyzkoušet různá instruktážní dvd. V každém případě je nejlepší cestou jak zhubnout cvičení. Běh, sklapovačky, míčové hry, cviky, lehká atletika atp.
0
před 5312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
PŘEDEVŠÍM NAVŠTÍVIT LÉKAŘE,U MNOHÝCH DĚTÍ NADMĚRNÁ VÁHA JE NEMOCÍ A NĚKDY JEN ZÁKLADNÍ RŮST.
0
před 5312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak jako dospělý ,jenže mírněji:upravit jídelníček a pitný režimNapř:místo hranolků s kečupem brambory,ne sladkosti-zbytečně a hlavně hodně pohybu a sport.To je málo .Ideální stav je,když ho sportování baví.Násilí nemá cenu a je hrubou chybou!Naproti tomu velmi pomůže porada s lékařem.
Zdroj: život
0
před 5312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co je to za blábol? Půlmetrákový děťátko?!!
A nauč se česky.
0
před 5312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdybys ještě napsala výšku a věk, to je totiž podstatné. Jak máme tušit, je-li mu 5 anebo 15 ?
0
před 5312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ať dítě nebo dospělý člověkby měl váhu řešit,když hodnota BMI
překročí hodnotu 25.vypočítá se tak že váhu vydělíte výšškou
v metrech na druhou.Například. při výšce 135cm a váze 55kg je to
55:1.82=30.2(obezita)
Pohybová aktivita je určitě potřeba a u dětí je to nejlepší formou
pohybových her-honěná,fotbal,kolečkové brusle,kolo…Hlavní problém
dnešních dětíjsou stravovací návyky.Omezte na minimum sladké
nápoje,smažená jídla,sladkosti a uzeniny.Naučte se celá rodina jíst
zeleninová jídla s dostatkem libového masa.Jde to,ale dítě má rádo vždy
to co jí jeho okolí.
0
před 5312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pokud se jedná o dítě ve věku nad 10 let a nechybí pevná vůle tak kromě výše uvedených rad jde také ve spolupráci s lékařem jet do lázní specializujících se na léčbu obezity,kde upraví jídelníček a navedou jiný stravovací a pohybový režim režim.
0
před 5311 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |