V notebooku s Linuxem jsem zmáčkl PrintScreen a snímek obrazovky se objevil ve složce obrázky, ale ve složce nic není. Chtěl bych to stejně jako na notebooku.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 635 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Win10 kopíruje obvykle jen do schránky. Musíš použéít nějaký grafický edior, tam dát vložit a pak uložit dos ouboru. Nebo v některých případech lze vložit např. ze schránky přímo do dokumentu nebo mailu apod.
Trochu ale nechápu: „V notebooku s Linuxem“ X „Windows 10“
Udělej si v tom jasno
2Kdo udělil odpovědi palec? dgfdgf, aliendrone
před 635 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co je to za počítač, s jakým systémem? Nic na tom není kliknu na Print screen a pak na ikonu Irfan View. Tam stisknu vložit a mám obrázek, s tím pak můžu dělat co chci.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Jen bych dodal k Dochymu, že existují programy (rezidentní), které to umí „jako na Linuxu“ a dokonce mnohem víc. Ovšem pokud jde jen o samtoné Widle… Inu měl bys být rád, že si na tebe pro samé šmírování a ukládání informací o tobě vůbec udělají čas. Něco „tak sofistikovaného“ po nich nemůžeš chtít. 😉 😁 😁
0 Nominace Nahlásit |
Možná by ti vyhověl program „Výstřižky“, který je standardně ve Windows, jen není v nabídce, musíš jej vyhledat.
0 Nominace Nahlásit |
V notebooku s Linuxem jsem to dělal, jak jsem napsal. Vyhovovalo mi to. Ale ted mám i stolní počítač s Windowsem 10 pane Dochy. Byl bych rád, kdyby to to šlo dělat jednoduše jako v notebooku. Tohle je zdlouhavý.
Jestli bych dělal snímků obrazovky víc, poznal bych rozdíl, mezi tímhle řešením a jedním kliknutím, jako na notebooku, ale děkuju aspon za něco.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |