Je mi 14 let, jsem bisexuál a chci se nechat ostříhat na krátko.
Mamka mi řekla že bych vypadala hrozně a prý by mi to neslušelo. Ale já si
myslím pravý opak…
Ale ona prostě nechce ustoupit…
Upravil/a: Tajednaholka
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Filip84, Standa Macík před 691 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkus to uhrát na kompromis. Že se necháš ostříhat a kdyby ti to neslušelo, vlasy si necháš opět narůst. 😄
0 Nominace Nahlásit |
Podívej, pokud se budeš lépe cítit s krátkými vlasy, jdi do krátkých vlasů. Já jsem chlap, mám vlasy na zadku a nikdy bych se ostříhat nenechal. Prostě to tak je, každý to máme jinak, každému se líbí něco jiného, každý se cítí v něčem jiném, je to věc a druhých zbytečná starost. Navíc, spoustě holek a ženských krátké účesy sluší!
Z pseudostředověkých inkvisitorů, moralistů a podobných MaŠíBlů, jako je třeba tady Macek, si nic nedělej. Oni žijí v jiném světě, jinak vymyšleném, bipolárním, kde je jenom černá – bílá, dobrá – špatná. Drž si je od těla, dobře se Ti povede.
Máš, v zásadě, dvě možnosti:
Ať se rozhodneš jakkoli, držím palce, ať to dobře dopadne.
Jo, a vlasy nejsou hnáta, nebo kláda, dorostou, takže, když by se Ti to potom nelíbilo, změnila si postoj (v Tvém věku naprosto normální a přirozené, že): dorostou.
0 Nominace Nahlásit |
Slečno, proš si chcete nechat své vlasy ostříhat? Vždyť ženy s dlouhými vlasy jsou nejhezčí, proč si to kazit? Nakukal Vám někdo něco? Já vím, že je to dnes módní, ale takto byste vypadala jako ženy, kterým ve středověku stříhaly vlasy, protože byly čarodějnice.
Vaše matka to s Vámi myslí dobře a rodiče mají vždy pravdu, vždyť i Ježíš měl dlouhé vlasy, proč vy byste je nemohla mít?
A podle mě nic jako bisexualita neexistuje, člověk je prostě normální nebo je, to…
0
před 691 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já to měl naopak. Nosil jsem ve tvém věku dost dlouhé vlasy a mamka mi vyhrožovala – že mě ostříhá ve spánku. Nestalo se a ostříhali mě až v 19 na vojně…
0
před 691 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli platí to co je v první větě, tak je to o hodně
složitější.
Že totiž mámě dělá starost právě tohle a podle toho tě chce korigovat
i podle účesu. Jestli budeš aspoň vypadat jako holka, nebo jinak. Ale to si
budete muset spolu probrat mnohem hlouběji.
0
před 678 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je ti 14 takže si můžeš nosit co chceš a matce do toho nic není. Jsou to jen vlasy, kdyžtak dorostou.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |