Řekni, že se ti líbí nebo jestli by nešla ven. Neboj se, buď odvážný. Třeba vám to vyjde ale to se nedozvíš, když to nezkusíš!
0 Nominace Nahlásit |
Především se nauč češtinu. Hned to vypadá jinak, líp.
Pak máš spousty možností. Např. jí můžeš říct, že ji máš rád. Můžeš jí to říct česky, nebo klidně i jiným jazykem.
Upravil/a: Edison
0 Nominace Nahlásit |
Řekni jí, že je pěkné, co pro tebe sama od sebe dělá a jak to dělá a že ji za to máš rád a uvidí se. Když ščervená a trošku se „jakoby natulí“, je to jasný a pak už na to téma nemusíš říkat nic. Dále jen plánuješ akce s ní.
0 Nominace Nahlásit |
Nemusí každý hned každému natvrdo říkat, jestli ho má rád nebo nerad. Pokud není natvrdlá a pokud ty nejsi hráč pokeru, tak to stejně pozná, jestli ti její zájem je příjemný, stejně jako ty poznáš, kdy je tvůj zájem příjemný jí a kdy už by ses moc vtíral. Ale je fakt, že když je člověk moc „hodnej“, tak mu může dělat problémy držet si distanc od těch, kteří mu jsou nepříjemní, a získat si toho, s kým by byl raději. Takže někdy může být užitečné udělat o krok víc, i když je to vždycky sázka do loterie.
0
před 1771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ježiši… NE TO NE, jsem strašně stydlivý, ale… Chtěl jsem být odvážný, nebát se a odvahu projebit. Tak jsem učinil. Promiň, ale díky za přihrávku (teď jsem si pořádně nahonil ego). Fakt dík.
PS. Fotka není důležitá, stačí jak se vyjadřuješ.
A pokud seš chlap, tak sorry, ale to by nedopadlo! (;
Jako že bych byla chlap Malvín, jo? 😁 To určitě nee, žádný strachy.
Jsem sice praštěná, ale ženská! 🙂
Odvahu projevit? Vždyť to zase tak těžký být nemohlo, ne? Já
nekoušu 🙂
Je to měkota… To já bych zase klidně šel. Jenže jsem to prošvihl, říct něco okouzlujícího… Zjentek byl první…
Já jsem z obliga- já se stydím! Edisne, máš volný ruce, přestože okouzlující jsem byl já a jen se vezeš po mý vlně. Tak to prostě v životě chodí, smířím se…
Přeji krásný Silvestrovský den Malvínko, ať se ti splní všecička přání! (;(;(;
Ale zjentku, nestyď se! 😉 víš jaká by byla sranda? 🙂
Děkuji, tobě do roku 2020 jen to nejlepší! 🙂
Jo, sranda by to byla nehorázná, na to beru jed!
https://www.csfd.cz/film/189771-blbec-k-veceri/prehled/
https://www.csfd.cz/film/32228-blbec-k-veceri/prehled/
(;
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |