Jak jsem viděla už u jedné podobné otázky radili, že mám dát reset
to jsem udělala ale nepomohlo mi to…Děkuji za každou odpověď…
Doplňuji:
Ale já na té obrazovce nic nevidím takže těžko dojdu na nastavení…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4125 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
fakt tam není vůbec nic vidět? třeba tam aspoň něco málo uvidíš když se podíváš zboku, ve tmě nebo to nasvítíš nebo tak..
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše Katkatka, Zkuz různé polohy natočení z boku. U většiny displejů je pak vidět alespoň nějaký stín z toho co je „zobrazeno“. A ověř si, že je tablet vůbec v chodu.
Lepší radu Ti nidko nedá, pro odpovědi „více na tělo“ je třeba znát to „tělo“ (typ tabletu, ev. jeho systém, pokud jsi s tím laborovala)
0 Nominace Nahlásit |
A jak se Vám to povedlo – to jste šla do nastavení jasu a tam jezdcem nastavila hodnotu na nula? Vím, že třeba u notebooku se to může nechtěně vypnout klávesou Fn+nějaká Fklávesa nahoře – třeba u Lenova je to Fn+F2 nebo u Toshiby Fn+F1, ale tablet je v totmo ohledu jiný…
Počkejte si až bude sluníčko a tablet nastavte tak, aby do něj přímo pralo slunce. Pak byste měla trochu něco vidět a nastavit to zpět podle návodu přispivatele PlayStickCZ.
Předpokládám, že reset jste provedla tak, že jste delší dobu držela zapuštěné tlačítko RESET v tabletu. Ale to by mělo pomoci – řada tabletů se vrátí opravdu do výchozího nastavení.
0 Nominace Nahlásit |