Odpoveď byla označena jako užitečná
Inu POŘÁD jsem naživu (to je pecháček, co? 😉 ), takže včerejšek MOHU považovat za šťastný. Zpravidla mi nějaké střídání ročních dob je ukradené, ale i já jsem pocítil radost za Sluníčka a pěkného počasí. A babuchen začínají nosit sukně… 😉 😁
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?marci1 Nahlásit |
Je první jarní den. Takže ano, třeba tohle je pro mě štěstí, zimu nemusím.
Upravil/a: zjentek
0 Nominace Nahlásit |
Hej, na 35% šťastnosti oproti Dnu zářící zvězdy a na 25% oproti Dnu slunce. 🤷♀️😂
Ať žije drahý otec vysoce vážený soudruh Kim Il
Sung!
Ať žije generál Kim Jong Il!
Ať žije respektovaný vůdce Kim Jong Un!
😂😂😂
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 2 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spíše jsem měl dnes smůlu, ale co venku bylo hezky tak i přes nepřízeň osudu to šli
0 Nominace Nahlásit |
Bomba, dnes mě v metru poprvé od začátku týdne nezkontroloval revizor 😆
0 Nominace Nahlásit |
Filip84>>> NJN, čučkaři (nebo čučcheři?) to holt mají trochu jinak. Zajímalo by mne, eslivá slaví i den, kdy „veliký soudruh“ (je fuk který z čongů) udělal první „e-éé“. 😉 🙂
aliendrone: To neznáš generálův životopis??? Jak je to možné??? Už se bal, už se bal …! 😂
Ne, ale vážně, generál Kim Jong Il si ty životopisy, svýho času, psal sám, a tak si tam napsal, že je taký borec, že nesere. Jenže tohle bylo moc i na Korejce, tak už to v životopisu nemá! 😂
Ale pointa je v tom, že: Strana řekla: je mezinárodní den štěstí!, ty budeš šťastný, prde!, kdo šťastný nebude, je zavilý reakcionář a půjde tam, kde je chladno a málo jídla. 😂
Drap | 8332 | |
led | 4107 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
zjentek | 2807 | |
marci1 | 2787 | |
hanulka11 | 2783 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2025 | |
aliendrone | 1978 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |