I když ti na začátek dám radu, abys do školy přeci jenom šla, protože je lepší, tam jít a nemuset to pak dohánět samoučivem. Zkus tu nechuť tam jít překonat. Buď odvážná a jdi tam. Vím, o čem mluvim.
I když nerada, ale přece jen na tvou otázku odpovím a budu spoléhat na
tvé svědomí, že to nepoužiješ a do školy půjdeš.
Takže, můžeš si třeba o půlnoci, nebo někdy, když tví rodiče budou
mít půlnoc, nařídit budíka, třeba si postavit na čaj a pak vzbudit mamku,
že je ti zle… A při nejlepším ještě můžeš dělat, že nemůžeš
usnout.
Ale vážně do tý školy radši jdi!
0 Nominace Nahlásit |
Já ze simulování nikdy nemám dobrý pocit,nerada mamce lzu 🙂. Tak ji na rovinu řeknu,ze zítra piseme pisemku (pokud je to ten důvod) a že jsem se na to nestihla naučit,a ze se to doucim,abych neměla špatnou známku 🙂 Zkus to taky.
0 Nominace Nahlásit |
Přesně. Nejlepší je jít s pravdou ven a narovinu říct co je za problém. I tví rodiče chodily do školy. 🙂 Určitě to pochopí.
0 Nominace Nahlásit |
vyšňupej křídu :D → ale to musíš opatrně protože i při trošce dostaneš vysokou teplotu ;) (nechci tě k tomu navádět,jenom odpovídám na otázku )
0
před 3690 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si kdysi (myslím v sedmé třídě) opařil předloktí čajem abych nemusel do školy :)
0
před 3690 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můžeš třeba otírat teploměr o oděv, ale nebylo by lepší soustředit se na vyřešení problému, který ve škole máš s nějakým předmětem, učitelem, spolužákem abys tam mohla bez obav chodit a nemusela simulovat? 🙂 Simulace není stálé řešení…
0
před 3689 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |