Chce to nějakého odborníka 🙂 Pracuji ve velké společnosti a moje mzdovka je vzdálená stovky kilometrů a proto není lehké se s ní spojit a probrat mé problémy, proto se obracím na odborníka tady.
V minulém roce jsem byla do září 2012 studentem. Do onoho září jsem měla tři brigády. U jednoho zaměstnavatele jsem podepisovala růžový papír a jednalo se o dohodu o provedení práce. Zároveň jsem byla na druhé brigádě, kde jsem již nemohla podepsat onen růžový papír. Byla to také DPP s tím, že mi odvedli srážkovou daň 15%. Třetí brigáda taktéž bez růžového papíru a také DPP, i když tady jsem ještě nemluvila s účetní, předpokládám, že bylo také odvedeno 15% srážkové daně.
3. září 2012 jsem nastoupila do práce na HPP a 6.září 2012 jsem ukončila studium (státní závěrečná zkouška).
Může mi prosím někdo sdělit jakým způsobem vyplnit daňové přiznání, jedná se teda předpokládám hlavně o III 3b.
Moc děkuji za rady, jsem skutečně nyní bezradná!
Doplňuji:
Já právě nevím, které příjmy mám uvést v daňovém přiznání… Zda
pouze příjem z brigády, kde jsem podepisovala růžový papír nebo ze
všech? Z jedné brigády mi nechtějí vydat potvrzení s tím, že jsem byla
na DPP a byla odvedena srážková daň a tento příjem se do daňového
přiznání neuvádí… Jak tedy. Co konkrétně uvést u daňovém
přiznání?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4295 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zajistěte si potvrzení ke všem příjmům, které potřebujete uvést do daňového přiznání a potom se mi interní poštou ozvěte.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4295 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek