V poslední době mi začali chodit žádosti o přátelství od černochů a černošek z Afriky a já nevím odkud všude a to klidně přes sto denně, jak to mám zablokovat, protože to je děs! A teď zase přišlo i plno fotek „koho možná znáte“ politici a různý i známý osobnosti a neznámý lidi, já to nechci a nevím jak se toho zbavit, poraďte prosím nebo to zruším…//// Tak jsem to v tom nastavení nějak nastavil, tak uvidím! 😁 Díky za radu
Zajímavá 0 před 2284 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Někde jsi svůj profil špatně použil (asi nějaká stupidní hra nebo něco podobného). Tippl bych, že to jsou všechno spamovací automaty → nahlašovat.
0 Nominace Nahlásit |
Po přihlášení v pravém horním rohu bude taková šipka, na tu když se klikne, rozbalí se menu. V položce „Nastavení (nebo parametry, nemám FB v češtině, nevím, jak to překládali)“ se pak vlevo rozbalí menu a čtvrtá položka shora se jmenuje „Nastavení soukromí“ (nebo tak nějak). V ní je asi osm otázek a čtvrtá shora je „Kdo mi může zasílat žádosti o přátelství?“ Vpravo od toho je tlačítko „upravit“ a tam si to můžete nastavit podle libosti – od „všech“ po „nikoho“…
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |