No je to takové „plácla“. Napíšeš na objednávku firmy chvalozpěv na jeho výrobek a on ve skutečnosti nestojí za nic.
0 Nominace Nahlásit |
je to podobně jak říká mosoj, ale chvalozpěv to nemusí být. je potřeba mít nějaký web (internetové stránky/blog), který již má hodnotný obsah a je zařízený nějakou dobu. pak je možné tam přidat ten web a ucházet se o poptávky napsání článku. prostě se jen klikne a tím se odešle nabídka zadavateli článku. on potvrdí a začneš psát. články takto napsané mají pramalou hodnotu a kazí to hodnotu webu. web (www stránky) pouze s takovýmito reklamními články jsou penalizovány googlem a často se přestanou zobrazovat ve výsledcích vyhledávání google. inzerenti článků je pak už nechtějí samozřejmě, jelikož mají například nízký tzv google pagerank, malou návštěvnost atd.
0
před 3726 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Janiss, pravděpodobně si chceš vydělávat pouze jako autor článků. Pak je nejlepší dát si někde inzerát. Služba PlaCla zajišťuje umístění placených článků na webech typu blogů, oborových magazínů a renomovaných médií. Slouží tedy pro inzerenty a provozovatele webů.
Na čem a o čem v současnosti na PlaCle „plácáme“ nemají kolegové dle jejich reakcí příliš povědomí. O plevelení internetu texty pramalé hodnoty už inzerenti nemají zájem. Nyní je poptávka po obsahově kvalitních článcích, které přináší užitečné informace čtenářům, nikoli nějakým vyhledávacím robotům.
Weby s čistě reklamními články už v portfoliu nemáme a weby selektujeme dle zpětné vazby od inzerentů.
0
před 3725 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Placlu určitě nedoporučuji. Zkušenosti jsou takové, že texty jsou o ničem a stálo mě to akorát zbytečně vyhozené peníze. Tím, že jsem musel neustále napomínat k opravám textů, apod. jsem zároveň ztratil dost času. Takže já už Placlu fakt ne a majitel jí zde může vychvalovat do alelůja, ale zkušenosti jsou zcela jiné.
0
před 3681 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podobně funguje i Linketica.com , kde můžete psát i reklamní příspěvky na své účty na sociálních sítích, třeba Facebooku.
0
před 2530 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |