Já tancuji velmi ráda. Jenže partner, i když absolvoval taneční a každý rok chodíme tak minimálně na 3 plesy, tak si pořád šlape to svoje zelí. Můžu mu vysvětlovat zlatě svatě, že musí pokrčit nohy v kolenou a nebýt jako sloup, že musí když je to polka udělat dva malé krůčky a ne jeden velký přešlap, ale je to marné. A on tvrdí, že se snaží,ale že to prostě líp nejde 🙂 Co s tím? 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? led, Wang před 4664 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Takovéto věci se někdo učí snadno, někdo špatně. Zdokonalit se lze pouze cvičením. Doporučuji znovu taneční. Větčina tanečních škol pořádá kurzy i pro starší.
0 Nominace Nahlásit |
Smířit se s tím – někteří lidi prostě pohybově nadaní nejsou a nenaučí se to. Někdo falešně zpívá, někdo při „tanci“ šlape zelí. Já do tanečních ze stejného důvodu vůbec nešla, nejde mi to a hlavně mě to ukrutně nebaví. Kamarádka, co tančila profesionálně a chlubila se tím, že valčík naučí prostě každého, se mě snažila naučit základní valčíkový „čtverec“ a nakonec to vzdala. Prý jsem unikát.
Zkuste na plesech tančit s někým jiným. Netančí třeba dobře a rád Váš bratr nebo nějaký kamarád? Nebylo by na tom nic zlého a Váš partner by to snad pochopil a možná by i byl rád, že se nebude muset „trápit“… :o}
0 Nominace Nahlásit |
Ak tancujete s „drevom“ (nie každý počuje, cíti hudbu a vie sa podľa
rytmu pohybovať), nenápadne ho veďte.
Je v tom určitá tréma, ktorú partner nevládze prekonať. Skúste si najprv
tanečné variácie preskúšať doma, bez verejnosti.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |