Barevnou tiskovou kazetu jsem vyhodil před půl rokem. Tenkrát byl problém s tim, že tiskárně vadilo, že je prázdná ale po jejím odstranění už šlo tisknout normálně – jenom s kazetou černobílou. A teď si tiskárna vzpoměla že jí najednou potřebuje a nepovolí další jakýkoliv tisk.Neznáte někdo nějaký fígl jak ji obelstít?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Syd, Bublinnka, suaeda, Pecudka, HDMI před 4808 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Koupit novou cartridge.
HP tiskárny neznám, ale bývá to spíš naopak.
Kazeta se nechává kvůli čipu a vypíná se hlídání hladiny inkoustu.
Zkusit několik vteřin mačkat tlačítka co jsou na tiskárně. Mohlo by to jít vypnout, jelikož HP tiskárna má trysky přímo v kazetě a žádná velká škoda nehrozí. V nejhorším se koupí nová kartridge i s tryskama.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jeden můj kamarád potřeboval tisknout na starší inkoustové tiskárně jen černobíle. V tiskárně byly 2 kazety (černá a barevná). Koupil jen originál novou černou náplň. Barevnou cartridge částečně naplnil injekční stříkačkou razítkovou barvou. Tím ošálil čidla, která kontrolují stav inkoustu v náplních. A mohl tisknout samozřejmě jen černobíle. Jak jsem se sám mohl přesvědčit tak mu to stále funguje jako černobílá tiskárna.
0
před 4808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Fígl neznám (neuvedl jsi ani typ tiskárny). Ale mám radu: zbavit se jí a koupit levnou laserovou tiskárnu (sám jsem tak řešil potřebu občasného domácího tisku: HP1005 za 1400kč (v akci). Toner pak vyjde asi na 800kč (ročně). Pozn: Barvu jsem prostě nepotřeboval…
0
před 4808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |