Odesílám zásilku. Nechci, aby adresát věděl, od koho zásilka je (nemám problém se prokázat občankou při odeslání, nejde o nic nelegálního, ani pohoršujícího). Je určitá pravděpodobnost, že si adresát zásilku nepřevezme a ta bude vrácena odesílateli, v tom případě bych si ji chtěl opět vyzvednout. Lze to nějak zařídit?
Zajímavá 0 před 753 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
df: dík za tip, zeptám se i na tohle. Nikdy jsem nepřevzatou zásilku řešit nemusel, je to pro mne nová situace.
elkon: Česká pošta už není jediným přepravcem, služeb je víc a já určitě všechny neznám. Předpokládám, že kdyby někdo znal použitelné řešení, odpoví.
Odesíláte e-mailem, datovou schránkou, poštou (dopisem nebo doporučeným dopisem), po holubovi nebo jak?
Zásilku mailem ani datovkou neodešlu. Poštovní holub mi nezajistí navrácení nepřevzaté zásilky :) Zbylé možnosti už jsou, řekl bych, rovnocenné.
Ne, mezi zaslání doporučenou poštovní zásilkou a obyčejným psaním je ZÁSADNÍ rozdíl v anonymitě odesílatele 😉
Pepa25: Bojím se, že pro mne jako odesílatele, který žádá anonymitu a zároveň možnost převzetí nedoručené zásilky, jsou opravdu rovnocenné, ani jedna to nesplňuje. Buď je anonymní, ale nedoručená se mi nevrátí, nebo se mi vrátit může, ale pošta adresátovi na požádání sdělí odesílatele.
Přesně tak: anonym nelze poslat doporučeně 🙂. Takže když chcete potvrzení o doručení, tak se musíte k autorství přiznat …
Drap | 8207 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |