Nepomáhají přípravky z kékárny,po vypálení se znovu objeví.
Doplňuji:
Kožní bylo první na řadě,ale bohužel..Po pár měsících je
problém znovu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? dědapetr, sejtanka, fesoj před 4979 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
dobré je ostrouhat citronovou kůru na pásky a naložit do octu,asi po třech dnech přikládat na bradavice a zavázat obvazem,nejlépe přez noc nechat působit.Na kožním mi řekla sestra,že je dobrý ten hnusný sliz od slimáků,je to nechutné,ale pomáhá to téměř okamžitě.
0 Nominace Nahlásit |
Na nethu jsem jednou našel návod,který jsem na sobě s úspěchem vyzkoušel.Vezmete obyčejnou jehlu a tou propícháte bradavici.Nebolí to,ale z bradavice teče krev.Pak vezmete peroxid vodíku (lékárenský) a tím(vatou,tamponem,atp.)tu rozpíchanou bradavici namočíte tak ,aby se peroxid dostal i dovnitř.Šumí to a to je celá procedůra.Bradavice po několika dnech zaschne a odpadne podobně jako stroupek.Někdy je to potřeba zopakovat.
0 Nominace Nahlásit |
Zkoušela jste už kyselinu mravenčí?Dá se koupit v lékárně mě to pomohlo.Namočit do kysekiny sirku a zvrchu potírat nekolikrát deně.
0 Nominace Nahlásit |
Dříve se v lékárnách prodával tzv. lápis ( dusičňan stříbrný)stačilo pár kapek a bylo po bradavici. Bohužel v lékarnách se přestal prodávat? ( asi aby ho feťáci nebaštili ). To co se prodává dnes v lékárnách je nestydatě předražené a hlavně neúčinné.
Takže je opravdu lepší zajít na kožní k likvidaci tekutým dusíkem. Nebo počkat na jaro a na vlhké louce si utrhnout vlaštovičník. Teče z něho taková bílo-žlutá šťáva která bradavice spolehlivě likviduje.
0 Nominace Nahlásit |
Mně známá doporučovala šťávu z aloe vera, ale nepomohla mi. Zkoušela
jsem i ten vlaštovičník, taky mi nepomoh. Nakonec mi kamarádka dala lak
Verrumal, je to na předpis, ale moje bradavice na něj „berou“ a už jsem
jich s ním několik vyhubila. Myslím, že to je dost individuální.
Jo a jako malá jsem měla takový ty „vrostlý“ bradavice na nohách.
Dostala jsem na to homeopatika, brala jsem je lajdácky a absolutně jsem se
k tomu neupínala (takže to nebylo placebo efektem) – a po nějaké době
se mi do jedné vyloupaly a byl pokoj. Ale co přesně to bylo, si už
nevzpomenu…
0 Nominace Nahlásit |
Měl jsem na rukou bradavice, celkem hodně. začali se mi objevovat na ukazováku a pak to „jelo“… Podle čínské medicíny ukazovák odkazuje na tlusté střevo. Tak jsem začal jíst více vlákniny, zeleniny. Během pár dnů to začalo hrozně svědit a tak se to vyléčilo.
Zdroj: http://pknewshop.cz/zdravi/?26,zdrave-vylucovani-a-streva
0 Nominace Nahlásit |
Vše o bradavicích, jak se přenáší, koho postihují, jak se léčí (včetně srovnání dostupných přípravků na bradavice) a jaká je jejich prevence najdete zde: http://matkymatkam-cz.cs9.cstech.cz/clanky/jak-se-zbavit-bradavic-detail-896
Jako děcku se mi udělala bradavice na hřbetě ruky.Kdosi mi poradil vlaštovičník.Mazal jsem to s ním.Bradavice rozpraskala s stvrdla.Jednou se mi strhla ani nevím jak.Dodnes se neoběvila další.Je to už přez 50 let.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |