Lednice je značka Ardo, už postarší. Kupovaná nejak okolo roku 2001, uz je to babička. Ale jeste funguje. K čemu je to oranžové tlačítko? Po zmáčknutí se rozsvítí a svítí, příjde mi ale, že lednice nic nedělá. To kolečko chápu správně, že čím nižší stupen tím mín chladí lednice, nebo naopak? Dal jsem tam pětku a přijde mi, že to jeste spis chladilo min, ale nechal jsem to zapnute jen chvilku. Normalně tam mam trojku a v pohodě, ale chci aby mrazák mrazil víc.Vodová zmrzilina se mrazí už 4 hodiny a pořád je tekutá.
Oranzove tlacitko odmrazovani, kolecko 1 nejslabsi 5 nejsilnejsi vykon chlazeni.
Upravil/a: sesednizkola
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Cenobita před 2978 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Konkrétní radu nedám, neboť u nás je to tak, že lednice ovládá mě.
Všechno by ale mělo být v návodu k obsluze, který měl být přiložen
k lednici. Pokud ho tedy během času nevzal čert nebo větříček. Pokud
ano, tak zde je odkaz na spoustu návodů v češtině, chce si to jen vzít
dovolenou a vybrat si.
http://www.ceske-navody.net/kombinace_chladnicky_s_mraznickou_ardo_cof_2110_sae_bila/
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Drap, Cenobita, sesednizkola
před 2979 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jde o uvedení lednice do provozu po delší době, může trvat i více než 24 hodin, než se celá vychladí vč. izolačních materiálů. Pak teprve začne fungovat jak by měla. Do té doby jede kompresor nepřetržitě.
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě to je těžké takhle posoudit, ale pokud je oranžové tlačítko zmáčknuté takže odmrazování tak to chladit nebude. Taky jsem měl jednou lednici, byla taky starší a ucházel tam plyn a proto chladila málo, tvářila se funkční, ale chladila slabě. Tet už přesně nevím jak se ten plyn jmenuje, ale technik musí tu bombu napustit a zkusit jestli utíká a jestli to půjde opravit. Ale v 80% to opravit nejde musí se vyměnit. Pokud by utíkal nějak víc tak je to i cítit. Můžete se zkusit podívat.
0
před 2974 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek