Domácí peeling
1/4 hrnečku čerstvě namleté kávy, 1/4 hrnečku mléka, 2 lžičky ovesných vloček, 1 lžíce oleje ze semen z hroznů, 2 lžíce medu, 1 vaječný bílek.
Zkombinujte mléko, med, olej ze semen hroznů a vaječný bílek a vše smíchejte v míse. Poté pomalu přidávejte kávu a ovesné vločky a opatrně je vmíchejte do směsi tak, aby se nezměnila její struktura. Směs je nutné míchat do doby, než bude krémová a hladká. Elixír nyní můžete aplikovat ve sprše anebo ve vaně přímo na pokožku těla a jemně ji masírovat. Jako vhodný pomocník vám poslouží i froté rukavice.
Domácí balzám na rty:
Jojobový balzám na rty 2 čajové lžičky včelího vosku 2 čajové
lžičky jojobového oleje grapefruitový esenciální olej malá dózička
Všechny suroviny zahřejte a smíchejte dohromady. Odstavte z plotny a
přidejte 6 kapek grapefruitového esenciálního oleje. Směs uchovejte
v dóze, nechte vychladnout. Skladujte na chladném místě.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, fablen, Terryle, briketka10
před 4721 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
http://www.babyonline.cz/maminka/talentovana-maminka/sluzby/kosmetika/=/v/1728
zde jsou 2 recepty na domácí peeling, nevyžadují tolik ingrediencí,
vystačíte si pouze s hladkou moukou, solí, trochou vody, citronovou
šťávou..
ve druhém pouze s moučkovým cukrem a mýdlem na obličej..
http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/krasna-tvar/20544-levna-kosmetika-ta-domaci
a tady je pro změnu jiný recept na balzám, postačí vazelína s medem 5:1 může se přidat kakao..
0 Nominace Nahlásit |
Myslím že je lepší si zakoupit v obchodě ;) vyjde to levněji a eá se na tom nic skazit ;)
0
před 4714 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To máme stejně :) Co se týká kosmetiky, tak tu já nejraději kupuju od elabela :) Tam mají tu nabídku opravdu nejlepší.
Já má problém s akné, takže je asi jasný, že co se týká kosmetiky, vybírám si opravdu jen kvalitní a šetrné produkty. No a na elabela je mají. Jsem s nimi spokojená maximálně, krásně mi sedí a vyhovují.
Ten shop je super. Já mám moc ráda tu značku Maremma Officinalis, ta mi vyhovuje nejvíc :)
No, nevím, já bych doma asi nic takového nevyráběla :) Hodně si potrpím na kvalitu, a tu mám zaručenou ověřenou značkou :)
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |