Ahoj, je mi 16 za chvíli mi bude 17, začíná mi pod nosem růst takový chmýří měkký, po 2 týdnech, když to oholim, a 2/3 vousky na bradě, tak se chci zeptat za jak dlouho by mi mohli růst vousy.
Zajímavá 0 před 602 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Někomu roste „chmýří“, jinému tvrdé vousy. Někdo má tmavé, jiný světlé. Někdo řídké, jiný husté. Já mám např. vousy tvrdé, že se neoholím strojkem (kdysi jsem jich několik vyzkoušel), mám to tak celý život (po tátovi), ale musím používat klasické žiletky (mnoho let značku Astra, nyní Wilkinson). Jedna zajímavost: k patnáctým narozeninám jsem dostal od táty „holítko“ Gillette Duo (v té době to byla bomba, prostor pro žiletku se rozevíral otáčením rukojeti) a tenkrát se i žiletky stejného jména zde prodávaly. A co je neuvěřitelné, to holítko používám dodnes a při tom je to 55 let, to je kvalita.
Upravil/a: elkon
2Kdo udělil odpovědi palec? orwell, VaclavZeman
před 601 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Elkon: S druhou částí tvé odpovědi se plně ztotožňuji. Rovněž vlastním stejný holicí strojek, který používám dodnes. Taktéž dar od rodičů. Plastové pouzdro má spodní část modrou, oblý odklápěcí vrch je průhledný. Pouze jeden plastový čudlík – pantík se odlomil, ale jinak stále špičková kvalita! Podědí ho vnuk. -:)
Elkone, já taky. Ale myslím si, že měkké vousy mají hlavně puberťáci a většině s věkem ztvrdnou. Kluk mi nedávno namlouval, že na oholení mu stačí holicí strojek, tak jaktože já si musím kupovat žiletky. Tak jsem mu vysvětlil, že za deset let na tom bude stejně jako já (i když já tady už nebudu). Děkuju.
Upravte si prosím MY za MI, také v hlavní otázce (je vidět jako první – jen otázka a není to OK) 😉
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |