Jedině měřením, jinak se to nedá stoprocentně určit.Ale myslím, že to už dnes nikdo nedělá, nestálo by to za tu námahu.Jsou jiné způsoby jak ze zákazníka vytáhnout jeho peníze.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli jsi takový pivař jako já,tak nemáš šanci ani kdyby to bylo 1:1.Ale nemyslím si,že by se to dnes dělalo.Jistější je dobré pivo,upravit cenou než vodou.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Michal Kole, fablen, anonym
před 4771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi záleží na značce ale u Krušovické 12°okamžitě spadne pěna a pivo nemá pořádný říz.A o tom křtění piva pánové to byste se divili čeho jsou někteří čeští hospodští zlatokopové schopni.Nejen vodičkou ale i neznačkové lahvové pivo s prošlou dobou míchat se značkovým(v KEG sudu do kterého se podle vyjádření pivovaru nedá dostat) v určitém poměru a tuto podivnou chuť svádět na období švestek.Staří pijáci piva určitě už tuto hlášku slyšeli.Tak že nejen mírou ale i jinými kousky se dá šidit.
0 Nominace Nahlásit |
Zředěné pivo má „slabší chuť“, pokud je zředěné moc.
Můžete si nechat přinést nové pivo nezředěné a pohrozit Českou obchodní inspekcí a Českou potravinářskou a zemědělskou inspekcí a možná i Krajskou hygienickou stanici pokud by lili nekvalitní vodu.
0
před 4771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V praxi se tohle nedělá.Je to trochu náročné a spíše bude malá míra.Jinak se to pozná podle chuti,ale i v tom je háček.Může to bát nekvalitní várka.
0
před 4771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jikro,promiň, ale nevím jak bych do kegsudu načerpal tekutinu. Díky za radu, určitě ji nebudu používat neb by mě řemeslo fackovalo! Díky, jde jen o technickou stránku věci.
0
před 4770 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |