Nejdou mi přehrávat videa na Facebooku,které tam dali kamarádi a přitom mám nainstalovaný Adobe reader i Adobe Flash player.Chce to po mě nějaký zásuvný modul a když ho odklikám a nainstaluji,tak to stejně nejde.Mám Mozzilu.Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5242 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
třeba Vám pomohou tyto stránky pro odstranění vašeho problému:
Zdroj: http://jasnapakablog.mozilla.cz/334630-co-delat-kdyz-ve-firefoxu-nejde-prehravat-video.html
0 Nominace Nahlásit |
zkusime trochu pojistit to tvrzení že máte naintalován Flash Player, třeba instalujete verzi pro jiný prohlížeč … předtím než začnete zasahovat do programových souborů firefoxu (což by opravdu nemělo být nutné) přímo zkuste nainstalovat konkrétně tento(*) flash a dbejte na to aby firefox byl při instalaci vypnutý
///
jen male upozorneni, rynkuv odkaz vede na navod, ktery resi prehravani videi jinymi pluginy, nez je prave flash pouzity na facebooku, flash sice neni jediny ktery umi prehravat video z internetu ale na webech ktere ho pouzivaji se bez nej neobejdeme … ten navod neni neuzitecny (pokud by nam slo o hd trailery na apple.com nebo o zive vysilani ct24, ktere k tomu ucelu flash nepouzivaji) ale wm, quicktime ani real v tomto konkretnim pripade nepomohou, je treba skutecne zprovoznit hlavne flash plugin v aktualni verzi.
0 Nominace Nahlásit |
Mě taky chyběl a někdy minulý týden si to stáhlo. Taky mám
Mozillu.
Jde mi to normálně.
Asi se ti stalo to, že jsi to nenainstalovala. sice jsi chtěla a možná jen
stáhla.
0 Nominace Nahlásit |
Mně taky nešli přehrávat videa přímo na Facebooku. Měla jsem Mozillu firefox(po automatických aktualizacích) 3.6.23,tak jsem ji odinstalovala a nainstalovala starší už dříve stáhnutou verzi 3.6 a všechno teď jde jak má 🙂
Nedalo mi to,a pátrala jsem po příčině, proč mi přímo na Facebooku nejdou spustit videa, až jsem na to nakonec přišla.Problém byl v aplikaci Adblock plus, tak jsem ho „vypnula pro stránku Facebook“ a teď už je všechno v pořádku 🙂
a funguje vam prehravani videi na youtube.com ?? .. nebo je to stejna situace jako u fb ?
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |