Je mi 13 a přála bych si Macbook. Notebook mám osm let a už na něm nejde udělat ani prezentace, takže bych si přála nový. Není to tak, že bych po rodičích chtěla notebook za 30 000 jen tak. Mám už celkem velkou částku našetřenou a chybí mi 2500, ale rodiče mi na něj nechcou přispět. Není to tak, že by neměli peníze, o ty nejde. Jinou značku notebooku nechci, mám od Applu mobil, tablet a mp3 a jsem se vším velmi spokojená :). Učím se dobře, mám samé jedničky. Poraďte mi prosím :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Mika.0.1. před 3234 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud se nechtějí nechat přesvědčit, nepřesvědčíš je. Pokud píšeš, že ti chybí jen 2500, tak si zkus došetřit i ten zbytek a budeš mít hodně dobrý pocit.
0 Nominace Nahlásit |
Po novém roce by mohla cena trochu padnout :)
dole nalezneš i graf vývoje ceny http://notebooky.heureka.cz/apple-macbook-air-mjve2cz-a/
a úplně dole píšou, že na slovensku je za 900 € – 24327,– (ale hůř by se asi reklamovalo)
Upravil/a: BANAN93
0 Nominace Nahlásit |
A musíš mít vyloženě Macbook? Nemyslím to nějak zle jen si myslím, že se dá v pohodě sehnat notebook daleko levnější a nemusí to být nutně šunt. Zkus o tom popřemýšlet, zbylé penízky by sis mohla schovat na něco dalšího.
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, no nejlepší je použít argumenty. Proč ti ho rodiče nechtějí koupit, když nejde o peníze?
0 Nominace Nahlásit |
Máš notebook od pěti let a ještě jsi se nenaučila dělat prezentace. Myslíš, že na MacBooku to budeš umět?
0 Nominace Nahlásit |
Je mi 12 a MacBook nechci,protože na něm nic vlastně nic neuděláš. Nerozjedeš tam Sims (teda mě se to nerozjelo) taky tam nemáš takové možnosti jako na normálním Notebooku a sice píšeš,že máš od Applu všechno,ale opravdu Mac i přes ostatní věci bych neodporučovala :)
0
před 3234 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jediná moźnost jak je přemluvit je použít logické argumenty a těmi jim vysvětlit, proč bys ho měla dostat. Jelikož nevíme důvod jejich odmítavého postoje, nedokážeme ti poradit více.
0
před 3234 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kup si macbook za 30 000 který je výkonově za 18 000…
Doporucil bych spise pc za 15 000 + monitor 5000 pokud hrajes hry ale i celkove pc je lepsi…
NoteBooky se prehrivaj
Upravil/a: Nechápavé
0
před 3234 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |