Taky vás má Google za robota? Místo aby mi vyhledal, co potřebuju, mám náhle zatrhnout políčko „Nejsem robot“ a potvrdit. Jenže jakmile to udělám, tatáž žádost naskakuje znovu a znovu… až se na to vykašlu a jdu na Seznam. Jak přesvědčit Google, že nejsem robot? Na to, jakej z toho má vejvar, si pravidelné návštěvníky svého vyhledávače spíš odrazuje.
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap, briketka10, independent před 2533 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Často uživatelé, kteří přehnaně promazávají svůj systém pomocí různých CCleanerů nebo pravidelně promazávají cookies, si toto neustále opakované kontrolování namířené proti automatizovaným botům přivolávají obvykle sami. Řešením je nechat cookies na pokoji a anti-bot kontrola díky tomu nastane opět jenom velmi výjimečně. Jejich mazání je stejně jenom placebo, na bezpečnost to nemá žádný pozitivní vliv o naivním pocitu úspory místa na disku (pár mizerných KB) ani nemluvě.
Také je třeba smířit se s opakovanou kontrolou v případě, že používáte anonymní režim, a to prakticky ze stejného důvodu.
Upravil/a: quentos
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Odpovědi.cz Nahlásit |
Zkuste si pročíst článek z března 2017, v němž se píše, že Google přišel v roce 2014 s jednoduchým řešením a nyní tuto reCAPTCHu dokonce zneviditelnil, takže člověku už se vůbec nezobrazí.
Třeba se dovíte to, co potřebujete.
Jsem na Google a Google Chrome přihlášená, tudíž se mě neptá.
Upravil/a: quentos
6Kdo udělil odpovědi palec? quentos, vagra, anonym, Drap, briketka10, Mc Merkurion
před 2533 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… se přihlásit, pak nejni problém, bez přihlášení takto opruzuje spousta webů a ještě k tomu i s reklamou …
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |