Ano je to banální otázka,ale já tam mám jít asi za měsíc, no a já jsem ten člověk co rači bude umírat než aby zašel k lékaři takže mě očividně každá návštěva lékaře děsí.Prosím může te mi popsat co nejpresněji jak to probíhá? budu vám vděčná
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3922 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Obsahem všeobecných preventivních prohlídek dětí v 15 letech věku je :
http://www.olecich.cz/preventivni-prohlidky-u-praktickeho-lekare-pro-deti-a-dorost
0 Nominace Nahlásit |
Ale no tak, jako -SporttWoman-, určitě nebudeš jako nějaký srab. Doktoři tady určitě nejsou proto aby z nich lidi byli vyděšený, na to zapomeň. Je to jen jejich práce. Na druhou stranu buď ráda, že že se o tvoje zdraví vůbec někdo zajímá. Až budeš starší, tak to možná i oceniš. A počítej s tím, že je to jen začátek tvého dorosteneckého a později i dospělého a profesniho života. A to, co tě ze začátku čeká, přesně popsala -marci1-. A čím budeš starší… to není strašení…o to víc se budeš muset o své zdraví starat sama, nikdo jinej to za tebe neudělá.
0 Nominace Nahlásit |
Prohlídne stavbu těla, zrak, poslechne si srdéčko, změří tlak, poslechne dýchání. Teda u kluků nahmátne kořen pýje a zkontroluje tepnu, nebo co tam nahmatává (nedívá se)
0
před 3922 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Změří výšku, váhu, zkontroluje se zrak, sluch, změří tlak, podobně jako i předchozí prohlídky 🙂
0
před 3922 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |