Dobrý den,
i přes to, že nemám s předkožkou žádný problém, už delší dobu
přemýšlím o obřízce.
Je mi 16 let a nevím, jak to říct rodičům tak, aby to neznělo divně a
povolili mi to.
Hlavně z důvodu hygieny. Mám problémy, že i po umytí penisu vidím na žaludu malé tvarůžky. Slyšel jsem, že je obřízka na tohle dobrá…že se žalud nepotí. Další důvod je ten, že se mi to líbí.
Díky.
Upravil/a: callmehelf
Zajímavá 0 před 2355 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
S věkem a hygienou se „tvarůžky“ přestanou tvořit. A jak o to říct rodičům? Mo přece snadno: „Mámo, táto, já chcu obřízku.“ Mimo jiné Tě to naučí si o něco říct, naučí Tě to jisté míře přímosti a další podobné vlastnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Ono to zní divně, ať to řekneš jak chceš. Jako vhodnější k diskuzi se mi jeví táta. Protože ten určitě pochopí rychleji, o co jde. Zkus se třeba s ním na to téma nejdřív jen tak pobavit. Předpoklad ovšem je, že s tátou máš dobrý a kamarádský vztah. Oni dnešní fotři kolikrát za mnoho nestojejí.
0 Nominace Nahlásit |
A víš, že si po obřízce už nemůžeš honit?
A i sexuální prožitky s pohlavního styku se tím mohou snížit.
Upravil/a: Alesh
0
před 2355 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„i po umytí penisu vidím na žaludu malé tvarůžky“
Hele, jestli on nebude problém někde jinde. Neexistuje jediný důvod, aby po správném umytí penisu na něm zůstávaly nečistoty. A co na ten nápad říká tvá holka?
0
před 2355 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně z důvodu hygieny. Mám problémy, že i po umytí penisu vidím na žaludu malé tvarůžky. Slyšel jsem, že je obřízka na tohle dobrá…že se žalud nepotí. Další důvod je ten, že se mi to líbí.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |