Mně pomáhá, když zadržím dech a třikrát po sobě polknu..není to lehké ale jde to:D
1Kdo udělil odpovědi palec? veverka001
před 5571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejrychlejší způsob, který znám a pomáhá mi je, když mi dá někdo druhý napít z láhve, třeba obyčejnou vodu, na tom nezáleží. Ale láhev musí držet ten druhý, nesmím si pomáhat. Opravdu účinné. Doporučuji! 🙂
0
před 5595 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na mě opravdu účinně působí dvě věci – zacpat si nos a nedýchat (je na každém, jak dlouho to vydrží:-) nebo se jednoduše napít. Však i kojencům, neřkuli novorozencům, se při první škytavce doporučuje přiložit je k prsu…
0
před 5595 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, nevím. Škytání je většinou reakce slinivky břišní na nějaké podráždění. Doporučuje se sníst kostku cukru nebo něco jinak sladkého. Prozradím Vám, že nám se nejlépe osvědčil „frťan“ Becherovky – působí rychle a spolehlivě vzhledem k tomu, že cukr v ní obsažený je podpořen alkoholem.
0 Nominace Nahlásit |
Mě většinou pomáhá vztyčit paže (vzpažit) a na chvíli zadržet dech. Je to jakoby se mi něco uvnitř sevřelo a škytavka přejde.
0
před 5592 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Napít se piva.. nebo něčeho alkoholického. To mi pomáhá.
0
před 5574 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě vždycky pomůže když se pořádně napiju vody..a nebo zadržím
dech..a nebo jsem četla: Zakrýt si ústa i nos papírovým sáčkem a
několik minut do něj dýchat.
TO radí lékaři…
0
před 5570 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
rada mojí babičky.zacpat si noc a rychle si něčeho loknout fakt to funguje nebo cukr s francovkou
0
před 5567 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |