No líbí se mi jeden kluk… Nejdříve mi napsal, jestli s ním budu chodit, ale šel na to moc rychle tak sem mu odpověděla že ne… teď si našel holku… napsal mi že by se s ní klidně rozešel… A nevím jak mu to naznačit že ho chci…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? www před 4620 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jemně naznačit a balit nenápadně.
Jako že ne, naznačit trochu že ano, hlavně ho nechat ať se tvým chováním
dostane tam, kam chceš ty, jen se nevnucovat 😁.
Diplomacie, počítat s mužskou ješitností, trpělivost. Úspěch je pak
zaručen. Hlavně zapomeň na to, že právě ten kluk je ten pravý. Nebude-li
on, budou časem jiní a lepší !! 😁
0 Nominace Nahlásit |
Kluci = jdi na rovinu. Oni totiž jejich mozečky nejsou naprogramovaný chápat nějaké tintivé náznaky, které by postřehla bez problémů tvá kamardka. Taže názky jasné a řekni mu to… navíc se říká, když holka řekne „ne“, myslí „ano“
0 Nominace Nahlásit |
A to by ti nevadilo, že se rozchází a schází s holkama jak se mu to
hodí?
Proč chodí s tou holkou, co má „místo tebe“?
Nevymění tě taky brzo za jinou?
Takového bys chtěla?
Já bych tedy chtěla takového, který by chtěl mně a ne že si hned najde
náhradu.
0 Nominace Nahlásit |
Jdi s ním do bazénu 50m bazénu a udělej jich alespoň 10, ale STYLOVĚ SPRÁVNĚ.
0
před 4620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chlap nebo kluk není rozhodný, nemá smysl s ním zahazovat, protože neví, co chce. Mimo jiné je to také důležitá mužská vlastnost.
Já osobně mám také problém s balením, ale chlapů. Problém spočívá v tom, že dneska už muži neoslovují ženy a nejsou schopni udělat první krok. To mě vcelku donutilo udělat ten první krok. Jak jsem však zjistila z videa zde: https://www.youtube.com/watch?v=5JuWJULjefE
Přitahovala jsem muže bez sebevědomí, kteří byli pasivní a nacházeli se v ženské energii, protože jsem sama se dostávala do mužské role – do role lovce.
Toto je hezky popsáno výše uvedeným videem v kontextu článku zde:
Momentálně na tom pracuji a doufám, že se brzy dočkám pozitivních výsledků, ale celá tato myšlenka mi dává novou perspektivu a už vidím malé pozitivní změny v životě. Těším se na to, co mě čeká.
Hezký je to popsáno v výše uvedeným videem v kontextu v článku zde: https://cestarelaxace.cz/jak-sbalit-kluka/
Momentálně na tom pracují a snad se brzy dočkám pozitivních výsledku, ale celá ta myšlenka mi dává naprostý mysl a už vidím male pozitivní změny v životě. Těším se, co mě čeká.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |