Na Slovensku je na to zákon. Ak niekto sústavne narušuje spolunažívanie,
okrem iného aj nadmerným hlukom, je to dôvod na deložovanie z bytu (aj
v osobnom vlastníctve)
Určite to bude aj v českých zákonoch (nie je to žiadna novinka)
0 Nominace Nahlásit |
Jediná možnost je zavolat na městskou policii a kdyby to nepomohlo tak podat písemnou stížnost na město nebo majiteli objektu.Vše zasílat s dodejkou.
0 Nominace Nahlásit |
Nejdříve bych zjistil, jak je to v občansko právním zákonníku, abych měl podklady ohledně obtěžování hlukem. Pak bych sezbíral důkazy, svědectví sousedů, pořídil nějakou nahrávku a pod. S těma důkazama bych pak teprve šel na policii, popř. obecní úřad. Jsou i jiné – nestandartní cesty, ale ty nedoporučuji.
0 Nominace Nahlásit |
Obávám se,že to je z větší části na sousedoi.Jak říkám já,nejhorší srážka je s blbcem.Ale pokud hlukem obtěžuje i po 22hod.hned volat MP.Třeba i několikrát za den.Nebo vzít sousedy co jsou na tom podobně a důrazně mu promluvit do duše.Nemyslím násilím, ale určitě se zalekne víc než kdyby jsi za ním šel sám…
0
před 5111 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kdyz uz selzou jine prostredky tak by pomohlo chytit ho a poradne mu ..domluvit..totiz lepsi jedna facka nez dlouhe vysvetlovani.Nejdriv bych ale vyzkousel to co pisi ostatni : az zase bude hlucet,tak zavolej mestskou,a klidne i nekolikrat denne-oni jsou tu od toho.A neznamena ze kdyz je pred 22h tak ze si muze hlucit jak chce..
0
před 5111 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vždyť si s ním můžete jít sednout, povykládat o muzice, zakouřit si, a mezitím co se vykládá, hudba hraje potichu, ne?
0
před 5111 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji přečíst občanský zákoník a §§ 123 a násl.zejména § 127 tzv. sousedská práva a s těmito argumenty s možností žaloby zdržovací se na sousedy naposledy obrátit.
0
před 5105 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dnes asi před hodinoun jsem mu důrazně domluvil , ale už zase hraje.Je to asi dement.Policii jsem volal a na úřad jdeme ve středu,protože jsme sepsali petici.Asi ho budeme muset odstřelit. Tu hudbu pouští ve dne,když nemá doma matku.