V praxi si to nějak nedovedu představit.
Jak to dělat „bezpečně“. Rozeběhnout se a skočit do 3 metrové hloubky
se saltem asi nejbezpečnější nebude.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 5150 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Proč hned skákat salta? jdu do vody kam stačím a skouším a skouším. Co víc chcete? nebo jak je psáno pod první vaší otázkou…
4Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, Miroslavst, anonym
před 5150 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Viz amarah. Skákání, jak píšete v žádném případě nedoporučuji ( podle vlastní zkušenosti – kamarád to i přes mé protesty udělal, a pak jsem ho musel oblečený z vody vytahovat, protože se okamžitě topil ).
0 Nominace Nahlásit |
ľudia vedie hneď po narodení pohybovať sa vo vode. časom to prechádza do plávania. Za predpokladu, že sa človek nebojí. Moje deti už keď vyrástli z plienok, začali sa čľapkať, ku koncu prázdnin sa už udržali na vode a vedeli sa „preplaviť“. Ale v začiatkoch museli mať možnosť postaviť sa na dno. Je to len otázka správneho dýchanie a dokážete sa na vode aj poležať.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5150 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jde o to, spolehnout se na vodu a k tomu je jednoznačně lepší asistence zkušenějšího plavce. I bez něj se to dá zvládnout (pro bezpečnost je však doporučeno neučit se sám). Ideální hloubka pro výuku plavání je, aby hladina vody sahala do poloviny hrudníku začátečníka. V momentě, kdy člověku vysvětlíte techniku plavání a především dýchání a on se naučí položit na vodu na zádech, tzn. „věřit vodě“, je vyhráno, dál už to jde skoro samo.
před 5150 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se chcete naučit plavat, použijte stejné metody jako když se učíte jezdit na kole nebo na bruslích. Několikrát si musíte natlouct, pardon u plavání loknout. Těžko se naučíte plavat když budete cítit pevnou půdu pod nohama. Lepší je hluboký bazén ale při kraji a navíc mít někoho kdo vás nenápadně jistí. Já jsem se naučil plavat tak, že při honičce okolo bazénu (1,5 cm, tenkrát pro mně hlubina) jsem do něho prostě vletěl a potom mi už nezbylo než se nějak doškrábat ke břehu. Když se mi to podařilo a já se držel kraje bazénu jako klíště, tak nade mnou stál starší brácha ( to bilo to jištění o kterém jsem nevěděl) a ptal jestli je všechno dobrý, tak jsem řek že jo. Později jsem se dozvěděl že ten pád nebyl náhodný. Bráchu totiž už štvalo muset hlídat o devět let mladšího bráchu a tak se s kamarády rozhodl mě naučit plavat. Povedlo se, když se mi to zdařilo jednou tak jsem to zkusil znovu a ono to šlo, sice jen čubičkou,ale vývoj potom šel rychle vpřed.
před 5149 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |