Jeden z mnoha receptů. Když vložíte dotaz do Google, získáte receptů mnohem víc.
4 porce 400 g letého hovězího masa (nebo půl vepřového – recepty
se různí)
sůl,
pepř,
6 lžic oleje,
4 žemle,
lžíce hořčice,
1 menší cibule,
sterilovaná okurka
Postup
Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme. Vytvoříme z něho
4 placičky a necháme chvíli odležet. Potom je na rozehřátém oleji po
obou stranách opečeme.
Hotové vložíme do rozkrojené žemle, potřeme hořčicí, doplníme kroužky cibule a plátky okurky.
Zdroj: http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=1228
11Kdo udělil odpovědi palec? kenyrts, kokoťenko, vagra, Adlim, rynek878, takhlene, elektrikář, Andělé, Michal Kole, anonym, anonym
před 4835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
potřebuješ jen kvalitní hovězí maso, sůl a pepř – pozor, hamburger není žádný karbanátek, takže žádné vejce, mouku nebo vepřové maso!
takže mleté hovězí maso osolit a opepřit, pořádně prohníst rukama, aby se to spojilo a za chvíli můžeš sázet placky na gril – udělej je fakt hodně placaté, při grilování se jakoby smrsknou nahoru :) no a jak si ochutíš housku je na tobě – ale pod masem by neměl chybět list salátu, aby ti šťáva z masa při jídle moc rychle nerozmočila housku ;)
6Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Michal Kole, anonym, anonym, casey, taxio
před 4835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |