Na počítači mám v pravém rohu soubory, které mi zakrývají přístup na lištu. Když kliknu na křížek, naskočí tam soubor , který je pod ním. Smazání , blokování, jakékoliv akce ,dokonce posunutí souboru mi neumožní přístup k ovládacím tlačítkům. Odeslat e-mail,a pod. Jedná možnost, je restart počítače. Nebo něco jiného? Děkuji
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Savier před 9 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jakýkolik program jde spusit více způsoby. Pokud nejde kliknutím na ikonu na ploše, tak třeba přes menu. Týká se to i programů na hlavním panelu. Ve Windows lze menu vyvolat např. i stisknutím tlačítka windows na klávesnici.
0 Nominace Nahlásit |
Váš problém je opravdu neobvyklý. Pro zobrazení ovládacích tlačítek na horní liště by mělo normálně stačit pouze maximalizovat okno Total Commanderu. To můžete udělat dvěma způsoby:
Pokud to nezabere, zkuste ovládat Total Commander pomocí klávesových zkratek. K odeslání e-mailu můžete použít kombinaci kláves „Shift+F5“, na ukládání souborů do archivu můžete použít kombinaci „Alt+F5“ a na přejmenování souboru kombinaci „Shift+F6“.
Pokud ani tak neuspějete, doporučil bych vám přeinstalovat Total Commander. Program možná nefunguje správně kvůli chybě, která by se měla odstranit přeinstalací.
Pokud ani po přeinstalování nejde otevřít horní lištu, mohl by to být problém se systémem Windows. V tom případě bych vám doporučil kontaktovat technickou podporu.
0
před 9 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1159 | |
Hlada | 1132 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |