Myslíte chronický únavový syndrom ?
Pochybuji, že vám dá na ni někdo diagnózu.
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji OK Omegu 3 complete. Také jsem trpěla dost častou únavou. V případě zájmu mě kontaktujte a já vám poradím. Nejedná se o lék, ale přírodní bylinný produkt.
0 Nominace Nahlásit |
Syndrom chonické únavy je zkoumán mnoho let. Přemýšlí se o virové etiologii (EBV), případně o poruše na serotoninových receptorech (a pravděpodobně i dopaminergních) – častěji známe jako syndrom vyhoření. V současné době se diagnostikou tohoto stavu zabývají některá neurologická pracivoště, ale dominuje psychiatrická diagnostika a léčba, neboť součástí je i odhalit, zda neexistují souvislosti/emoce, které stav vyvolávají, nebo prohlubují. Samotnou léčbou je – po laboratorním vyšetření a vyloučení např. poruchy funkce štítné žlázy a pod. – podávání moderních antidepresiv III. generace tzv. SSRI, později SNRI. Léčba se může individuálně lišit.
0
před 4987 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, to nevím, ale asi stres. Nicméně už jsem si našel :) Přírodní produkty od houbicky.eu. Ty jsem zkusil a jako jo, super. Pomáhá to.
No, to je teda pravda. Pokud jde o řešení problému, vždy je potřeba zjistit příčinu. Bez toho se pak špatně řeší a odstraňují problémy.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |