Nastoupil jsem na SŠ. Všechno mi tak nějak jde, ale v matice cítím nedostatky. Jak se je mám doučit ? Mám si třeba začít nejprve opakovat počty typu 36+78 atd ? Díky všem moc za rady
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4012 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No zakladem matematiky není naucit, ale pochopit. Když se matematiku budes ucit, tak vse za par dni zapomenes, ale když to pochopíš a bude vedet jak to funguje, tak to budes umet nadosmrti. To je tak obecne a nikdo nevi co probirate, co uz umis, co se chces ucit atd…takze se da tezko odpovědět ;)
0 Nominace Nahlásit |
Jde o to, co přesně ti nejde… musíš hlavně pochopit princip, jak to počítat, pak už to půjde
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše Supercom, důležité je to pochopit. A pak taky počítat, počítat a počítat. Nejlepší je pořídit si sešit na doma a pokaždé hodině si do něj doma opsat zadání příkladů, které jste dělali ve škole a zkusit je vyřešit sám. Případě si koupit nějakou sbírku úloh.
0 Nominace Nahlásit |
Záleží co ti nejde … jestli jedna daná látka , tak zkus se podívat do učebnice všechno si o kapitole přečíst a hlavně zkoušet to … kdyby pořád nešlo popros mámu , nebo tátu ať ti pomohou to vysvětlit … jestli ti nejde celá matematika zeptej se učitele jestli by tě mohl doučovat nebo starších žáku …
0
před 4012 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek