Neumím mluvit s holkama, nemyslím si o sobě, že jsem bůhvíjak hezkej, mám nízké sebevědomý, mám poruchu osobnosti, sem hubený, neurotický, 15 cm penis a další.. A to si mám připadat v pohodě, když vrstevníci řeší , že maj " jen 17–20 cm? Co mám dělat já proboha.. Jsem panic. Chovám se spíš jako holka, ale slovník jak dlaždič( s kamarády), nemám vkus. A to si ostatní říkají jaké nemaj problémy. Co s tím? Sem ideální kandidát na sebevraždu?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Beer4Real, petra15 před 3905 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Něco jíného
Doplňuji:
Co blbneš? 60% z těch co tvrdí něco o 20cm kecá, nebo to měří
s pravítkem zaraženým až někam k pr… Zjisti si nějaké akce kam bys
mohl jít (nemyslím diskotéku, najdi něco aktivního pořádaného lidmi, co
se snaží něco zlepšit), neseď doma a nepřemejšlej o ptákovinách.
Upravil/a: Dochy
0 Nominace Nahlásit |
Něco jíného
Úplně normální pocity. Prožívali jsme to asi všichni. Neboj, to přejde. Až si najdeš přítelkyni, tak to rázem zmizí a budeš se podivovat, jak ses podceňoval ! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Něco jíného
Jsi normalni, prumerny(cesky) kluk. V Cechach je stale jeste normalni, ze muzi maji prvni pohlavni styk az kolem tricitky.Nevnucuj se jim, ony chteji kazda v sestnacti, aby se citily normalne…nemusis jim v tom prave pomahat, at si masturbuji s tim, co maji „po ruce“, porad jim, ze si muzou uriznout kus nasady z kostete, dat na to dve ponozky, pres to kondom, a maji peknou mekkou er. hracku---to budou koukat…(maji vlastne ty same problemy, jako ty). A zeny masturbuji v Cechach nejvice kolem ctyricitky, zatimco ve vyspelych zemich kolem dvacitky…proc asi ? Nejlepe : nahod takovy rozhovor s kamosem, tak aby to slysely.....:-):-)
0 Nominace Nahlásit |
Něco jíného
Život není o kráse nebo o počtu sexuálních zážitků. Buď sám sebou. Všechno je to v tobě, jen se obáváš toho využívat. Každý chlap má potenciál mít hezkou holku či ženu. Záleží jen na tom klukovi či muži jaké rozhodnutí dělá a jak vyhodnocuje různé informace a jak reáguje na různé podněty.
Pokud si o sobě myslíš, že jsi méněcenný, tak ty lidi to vycítí a straní se ti. Všechno je to v tvé psychologii. Panic jsi proto, protože se bojíš. Přitom je celkem jednoduché sbalit holku, která si o sobě nemyslí, že je střed vesmíru. Stačí vyhodnotit vhodné chování, akce a reakce.
0
před 3905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jo zabij se, nemá to cenu..
Zase jeden z těch co neví co napsat…Máš strašné problémy, my ostatní to máme proti tobě procházku růžovou zahradou.
0
před 3905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jo zabij se, nemá to cenu..
Že váháš, s 15 cm pérem nemá cenu žít! Já mám 32 a taky mi to
přijde málo!
Jiné řešení pro tebe neexistuje ;)
0
před 3905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, stojí za to žít..
Doplňuji:
Jestli chceš být sexy, tak choď do posilky, jestli ho chceš mít delšího,
tak si počkej až ti doroste. Hlavně se v patnácti letech nezabíjej, je
zbytečné a akorát dokážeš, že jsi opravdu ten nezajímavý neurotik.
A být v patnácti letech panic je spíš výhoda. A jestli jsi hubený, tak
se pořádně najez :)
Upravil/a: 321Mordred
0
před 3905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |