Co si o tom myslíte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3841 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Co je to za otázku? Každému se líbí něco jiného…
3Kdo udělil odpovědi palec? Emefej, anonym, briketka10
před 3840 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Oni jsou mezi námi i mnohem horší zpěváci než je Klus,mě si získal písní Pánubohu do oken.
0 Nominace Nahlásit |
Otazka vkusu.
Jinak pro me je to obycnejny zpevak, kytarista. Nemam na neho pozitivni, negativni postoj. Proste jeho hudba je mimo me…
0 Nominace Nahlásit |
jak se nekomu muze libit tahle otazka.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3840 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to otázka vkusu a preferencí každého posluchače. Mě osobně se jeho zpěv ani styl nelíbí a dobrovolně bych ho nikdy neposlouchala.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka v kusu a názoru :) Taky nechápu jak se někomu může líbit Rytmus (Patrik) :)
0
před 3841 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Každému se líbí něco jiného? Určitě někomu fandíš, máš nějaké oblíbené filmy, knihy, jídlo a nějaké přátele a každému se líbí něco jiného. A vadí Vám to? Taky ho nemusím, ale umí. Něco dokázal. Má své oblíbence, kterým se líbí jeho zpěv, texty, jak vypadá atd. Když se vám nelíbí, tak nekupujte jeho nahrávky a když ho slyšíte, tak vypínejte rádio.
0
před 3840 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak pokud zpívá někde v hospodě pro ožraly,tak příznivce zcela jistě mít bude.Jinak ho vnímám jako laciného a podbízivého ,,umělce''.
0
před 3840 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud umíš zpívat líp,předvěd to,rádi si poslechneme,ale on je
ojedinělý jak svoji muzikou,tak svými dobrýmy texty
žánru se meze nekladou
0
před 3840 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A který zpěvák se líbí Tobě ? Přece všem se nemůže líbit jen ten zpěvák, který se líbí Tobě. 🙂
0
před 3840 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
iceT, píseň Pánubohu do oken se mi taky moc líbí, je super.:-) Ale už asi Tomáškovi ti „nahoře“ přistřihli křidýlka:-(