Před dvěma dny moje kočka porodila ( prvorodička, je jí 1 a kousek ) 4 koťata a o 2 se odmítá starat. Jsou znatelně menší než ostatní 2. Jak se mám o koťátka postarat já? Matka se o ně nestará, krmím je doplňkovým krmivem pro kočky od 1 dne věku, jak často bych to měla dělat? Kočka pomáhá druhým koťatům s vylučováním, jak to mám udělat? Koťata máme poprvé. Děkuji moc
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, arygnoc před 4870 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud se stará o ostatní, tak se o ty dvě zřejmě nestará z toho důvodu, že nemají moc šancí aby je vychovala. Zkrátka příroda je i takto krutě mocná. Moc se toho dělat nedá, přikrmovat, jemně masírovat a věřit, že se z toho dostanou a přežijí
0 Nominace Nahlásit |
Kazde 2 hodiny mlicko a masiruj jim briska , aby se vykakala. Zkus to sledovat , jak casto piji ostatni kotatka od maminky … , ale mnozstvi neodhadnu. -iv-
0 Nominace Nahlásit |
ano je to tak – podle přírody se zvířata řídí, jejich pud je
nezklame
u babičky když měla kočka koťata, a ty co odstrčila , babička je vždy
vzala a říkala ,počkej tady já je donesu sousedům, .....ale věděla jsem
-co s nima udělala
věděla dobře…že by bylo překočkováno,
to tě ale nechci navádět.
Jestli je chceš všechny -tak si s nima dej tu práci a vypilej je
0 Nominace Nahlásit |
odpovidam s opozdenim a treba se mezitim uz neco zmenilo, ale z mych zkusenosti se mi osvedcilo, ze slabsim kotatum je dobre na zacatku jim dopomoci, aby se dostala k mleku kocky tim, ze silnejsim zabranim na chvili k pristupu ke strukum a slabsi kotata necham at se trochu nasajou mleka, pote necham opet vladnout silnejsi kotata. Po nekolika dnech se pak situace vyrovnava a pri odstavu slabsi kotata dokrmenim vse dohoni. Umele nahrazky mleka jsem pouzil jenom pri vaznejsich stavech kojici kocky (napr. kocka po sekci).
0
před 4862 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek