Dobrý den, stala se mi velmi nemilá věc. Po pádu Windows XP se mi hardisk vubes nerozjel a vyskočilo hlášení že je windows nefunkční. Pak vyskočilo nové hlášení Opravu lze provést po stisknutí klávesy R.Toto jsem provedl a proběhla nová instalace windows z CD. Jenže po dokončení instalace a restartu PC se zobrazilo přihlašovací okno s účtem podmíněné heslem, které nikdy v mém PC nebylo zadáno. Takže nevím jak toto obejít abych se mohl konečně dostat na windows a zjistit o co vše jsem reinstalací přišel.Pomozte prosím, jsem již zoufalý.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4978 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Napadaji me tri veci: klasicke- 1234
Pripadne: Demo1234
A snad jeste vlozit seriove cislo.
(DOPLNĚNO: zkuste radu od „Co“. Ja sam jsem XPcka mel kdysi; ted dlouho
jsem pouzival Visty a sedmicky.)
Nicmene heslo i uzivatele byste si mel zvolit sam. Coz je divne. Nezvolil jste skutecne pri instalaci zadne? Pokud ne, nasel jsem vam na to program, zkuste se na nej podivat: http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/ anebo sem: http://marwin.e-blog.cz/?p=181
0 Nominace Nahlásit |
Že by Windows chtěly heslo, které nebylo nikdy zadané je divné. Nebude pokračovat instalace bez zadání hesla? K prolomení hesla se dá také použít Oph crack XP Live CD. Zkusil bych nabootovat z instalačního CD a zadat opravu R. Většinou to ale nepomůže. Jestli chcete zachránit data, bylo by lepší nainstalovat systém na jiný HDD a z tohoto se pokusit o záchranu dat pomocí některého recovery programu.
2Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, zl@tk@
před 4978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prosímvás. Implicitní heslo na XP bývalo „administrator“. Že by tomu dnes bylo jinak?
0
před 4978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A není to heslo nastaveno výrobcem PC v instalačních souborech ?
Máte krabicovou verzi nebo OEM od nějakého velkého výrobce (Acer, HP, Asus,
…) ?
0
před 4968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |