Děkuji…
…ano, byl to"špatný vliv- Bad Influence" a určitě se to na nás
podepsalo :)
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? jáára, Roman71, aliendrone, Edison, Complex před 2137 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám to!!!!
Pořad se jmenoval Počítačová dilemata.
Na konci je začátek toho přenosu.
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=-AivaG8gtB8
Upravil/a: Edison
0 Nominace Nahlásit |
No, protože paměť dronů je lepší a vyspělejší (pochopitelně! ;) :D), než ubohých obyčejných lidiček, tak si vzpomínám na pořad „Bad Influence“! ;) :D :D Tenkrát toho (v první polovině devadesátek) moc nebylo – je to on? ;) :)
0 Nominace Nahlásit |
No, taky si ten pořad pamatuji. V té době jsme měli v učilišti kroužek výpočetní techniky a na osmibitech jsme se něco nahráli. Programy k záznamu na kazetu byly určeny primárně pro Sinclair ZX Spectrum.
0
před 2137 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem to chtěl vylepšit, přitom jsem to podělal… Takže tady: https://www.youtube.com/watch?v=47IK4GAmbeg
A jen tak pro doplnění… podobnou „distribuci“ provozoval už Československý rozhlas v r. 86. V nočních hodinách pořad „výhradně pro počítače“. 😁
Aliendrone, určitě ne… Ani tehdy ještě nebylo zvykem dávat českým populárním pořadům české televize anglické názvy.
Rádo se stalo! :)
Venkoncem normálka, jsem totiž Aliendrone překrásný, úžasný a skvělý, kdepak na mě nějaký Edizón, kterému nepomůže ani jeho vlastní žárovka, aby se mu rozsvítilo! ;) :D :D
Ale… MOŽNÁ v tom má prsty Kepler, potažmo jeho Megacloumák! Hmmm, činí se nám ten ctižádostivý chlapec, je jasné, že s takovou pouhým kandidátem na zločince dlouho nezůstane!!! ;) :D :D
A to je jako český pořad? A kde je to „posílání programu“ při titulcích? My se tu bavíme o pořadu české televize, ne o nějakém převzatém. Probíralo se tam programování, diskutovalo nad úsekama kódu v basicu a podobně.
No, je to „trochu jinak“! To TY se tu bavíš o „českém pořadu z ČT z 2. poloviny osmdesátek“, nicméně otázka byla na TV pořad o hrách z první poloviny devadesátek, což NENÍ to samé. ;)
To se mi snad jenom zdá – že Kepler poslal vzorek svého Megacloumáku nejen led, ale i tobě? ;) :D :D
BTW – v tom videu z tvého odkazu v odpovědi v čase cca 1:50 – to je BOULDER DASH!!! Proboha, co jen jsem zničil joysticků při téhle bejkárně! Normálně mi skoro ukápla nostalgická slzička!! :)
Tak nejřív jsem taky nebyl schopen to správně časově zařadit. Ale download byl právě v tomhle pořadu a ne v tom „hernim“. Ale to tam doplnil až Jáára… Takže asi tak…
Myslím že ne,ale jistotu nemám. Pamatuji si , že odpoledka nám končila v 16 hodin a ze školy jsem musel dost běžet ,abych to stihl :) ,bylo to tedy v úterý nebo čtvrtek.
Byl nejdřív Magion s Rosákem a pak ho zrušili a byla Vega se Slávkem Hrzalem. Tenhle pořad, který hledáme, byl něco mimo. Něco jako „dnešní“ „Gamepage“. Ale tenkrát to bylo o těch kazetách a ti bohatší už měli 286ky a 5/4" diskety
Jj… Vegu uváděl i Standa Hložků. Magion i Jančařík. Vega nebyla následníkem, ale spíše sestrou. V určitém období se vysílání překrývalo: Magion ve čtvrtek, Vega ve středu.