Mám strojek a chci se ostříhat. Sám. Doufám, že to zvládnu, každopádně, není proč chodit kolem horké kaše – na temeni hlavy mám víc vlasů, než na bocích a proto bych to rád nějak zamaskoval (nechci uplně dohola), ale jak na to?
Napadl mě způsob, že bych temeno hlavy sjel menším nástavcem (9 mm) a boky větším (12 mm), ale nevím, jak to ve výsledku bude vypadat.
Máte s tím zkušenosti? Nebo rady? Sice nosím čepice, ale v práci jí
sundávám, tak nechci být pro smích. Jsem kadeřník amatér.
Doplňuji:
TEDA OPRAVA:
Na temeni mám vlasů méně (tak už to bývá) a na bocích více ..
Zajímavá 0 před 4213 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
to by nevypadalo dobře, jestli máš hezký tvar hlavy, doj to všechno na
stejnou délku, jinak se ti to temeno zvýrazní ještě víc, nastav a jeď.
Nezapomeň na stále stejný úhel strojku k hlavě, abys moc nezajel, když
strojek víc skloníš, dělám to už několik let
Doplňuji:
ne, že doj, ale dej 😁
Upravil/a: anonym
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ja som mal vlasy takmer po ramena a nedavno som sa dal ostrihat podobne ako opisujes ak si si nie isty ze to spravis dobre tak zvol radcej kadernicku, alebo kamarata, kamaratku ktora by ti s tym pomohla :) ja osobne by som to sam neriskoval, iba v pripade ak by som sa rozhodol ist na koleno :D
0
před 4213 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bych ti na rovinu rekla, ze sem se strihala sama a uces dopadl priserne..........na tvým mýste jak ti tady nekdo radil bych ti poradila toho kaderníka ono totiž kdyz si to ostríhas sam tak ti z toho vyjde neco jiného :)
0
před 4184 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja bych vlasy nejspíše ostříhal všude po celé hlavě stejně. Pokud ale chcete mít trochu zajímavější uces na temeni bych to vzal 9mm/12 mm a na bocích 6mm/9 mm
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |