Například k výrobě cukrů z polysacharidů apod.
Kepler- ale jak získávají tyto enzymy v čistém stavu, když toho
potřebují tuny a tuny. Mají na to vyšlechtěné kultury bakterií?
Popřípadě jaké mikroorganismy na to využívají? Na internetu je o tom
velmi málo informací.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gecco před 2790 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Enzymy se nevyrábějí, jsou součástí živých organismů, jde
o biochemickou záležitost. Organismus si enzymy vytváří sám. Téměř
všechny biochemické reakce jsou řízené enzymaticky. https://cs.wikipedia.org/wiki/Enzym
Stejně tak jako štěpení polysacharidů.
0
před 2790 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2620 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1059 | |
Kelt | 1003 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |