Je mi 38 let, mám 4leté dítě.36 let mám cukrovku.Před 2,5 lety mě postihl infarkt ,byl včas zachycen.Řešeno angioplastikou se 2stenty.Od té doby jsem co 1–2 týdny na interní ambulanci a dělají mi EKG, berou krev na kardiomarkery.Vždy naštěstí negativní.Ale stále mě něco bolí, píchá, pálí na hrudi, bolí v nadbříšku.Přitom chodím cvičit aerobic a nic mi není. Mám pořád strach z opakování infaktu, z bolesti, ze smrti.Chodím k psychiatrovi, beru 1/2 Rivotrilu a 1/2 Citalopramu.Říká, že strach i bolest na hrudi musím překonat.Ale příznaky jsou díky cukrovce zrádné.Do počátku těhotenství jsem byla naprosto bez problémů.Zkouším i homeopatii, alternativní léčbu, ale zatím bez výsledku.M8 někdo podobnou zkušenost? Jak se vyrovnat s touto negativní zkušeností?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5286 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zmiňovaná antidepresiva poctivě berte. Zejména Citalopram, ten je
vynikající. Nestyďte se za to !!
Beru antidepresiva již deset let a zabral až Apocital ( citalopram). Řada
příznaků nemocí zmizela. Mám zhoubné nádory na moč. měchýři.
Již tři roky.
Co vám řekl internista ? Od čeho máte arteriosklerozu? Nebo je to
zapříčiněno něčím jiným? Jak jste na tom s cholesterolem ? Ten by bylo
dobré hlídat a pokud je vyšší hladina snižovat dietou a léky. V každém
případě dodržujte pokyny internisty ! V každém případě to, že
můžete cvičit bez obtíží je více než dobré a svědčí to o tom, že
angioplastika byla účinná.
Přehlédl jsem, že máte 36 let cukrovku. Zde bude zřejmě příčina. Nicméně vše co bylo napsáno platí.
0 Nominace Nahlásit |
důležité je stabilizovat hladinu cukru a vyhýbat se vysokým hodnotám..ale to jste slyšela asi tisíckrát..
ty antidepresiva, přesně..není zač se stydět.
ještě je možnost užívat Aspirin, ten neberete? zamezuje z jisté části infarktu, myslím mnohem více než homeopatie (na kterou já nevěřím…).
že bolí v nadbřišku-podlě mě je to stresem..nebo to bolelo už předtím? pokud ne, tak myslím, že je to ta neustálá nervozita..
0 Nominace Nahlásit |
Někdy je každá rada drahá.Troch vím jak secítíte.Před osmi lety jsem chodila na chemoterapii,protože jsem onemocněla carcinomem děložního čípku.Nad vodou mě držel manžel.Bála jsem se,že nebudeme mít děti a on mě opustí.Mám dvě děti i manžela a nad hlavou věčný strašák,že se rakovina vrátí a léčba nezabere.Já to řeším,tak,že jsem nemoc prostě hodila za hlavu a užívám si rodinu.Vy máte holčičku.Věnujte všechen čas jí,užijte si každičký den s ní,vždyť musíte mít stále doma veselo.Tím,že budete myslet stále na svoje zdraví ochudíte malou o hodně chvilek s vámi.Držím palce a chmury zahoďte.Řídím se heslem:Nikdy není tak zle,aby nemohlo být hůř!
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |