Léčba bude jedině z rukou lékaře
Kvasinky jsou dnes velmi rozšířený problém a léčba je dlouhodobá a složitá. Přesto se dá s candidou bojovat a přemoci ji a my vám v našem čtyřdílném seriálu podrobně poradíme jak.
Protože je problém candidy rozsáhlý, rozdělili jsme jej do čtyř dílů a každý týden uveřejníme jeden:
Popis
Candida albicans (kvasinky) je běžná součást lidského těla, která žije
v rovnováze s „hodnou“ bakterií acidofil, která napomáhá trávení.
Máme ji v těle od narození a za normálního stavu tělo množství kvasinek
kontroluje. Pokud se však začne nekontrolovatelně množit- například při
oslabení organismu, při užívání antibiotik, steroidů a hormonů, při
stresu, špatné výživě, nadměrném množství cukru, alkoholu, léků a
drog, oslabuje imunitní systém a způsobuje infekci známou jako kandidóza.
Mikroorganismus může cestovat krevním oběhem do mnoha tělních orgánů.
Špatná strava způsobuje nerovnováhu mezi kvasinkami a acidofilem. Kvasinky
si libují v průmyslově zpracovaných potravinách, alkoholických nápojích
a hlavně cukru. Pokud jim tohle vše dopřáváme, nemají důvod takové
prostředí opouštět, hojně se množí a je velký problém dostat je
z těla pryč
dál v odkazu
0 Nominace Nahlásit |
Na kvasinkové infekce je výborné: ACTIVE PROBIOTIC, dobré jsou v kombinaci s aloe vera gelem
Zdroj: http://aloevera5.mypage.cz/menu/produkty/top-12-nejzadanejsi
0 Nominace Nahlásit |
I v lekarne uz maji ledacos i bez receptu. Reknete tam po pravde priznaky a mozna vam pomuzou i tam. -iv-
0 Nominace Nahlásit |
Tak že konec mýdla a parfemovaných sprchových gelů.Do lázně,koupele přidávat běžný ocet.Pokud máte jen sprchu tak třeba do lavoru.Fakt to zabírá.
0 Nominace Nahlásit |
Mívám tyto problémy také a bude to znít možná paradoxně, ale můj gynekolog mi poradil, že hned jak se objeví první příznaky, mám si do vlažné vody dát ocet – poměr přesně nevím, ale prý jak kdo snese a na několik minut si do toho sednout (do plastového umyvadla). Zpočátku to bylo nepříjemné, ale pomohlo to. Trochu upravím jídelníček a je na čas pokoj. Další varianta je v lékárně jsem zakoupila TeaTreeOil olejíček, který též pomůže. Pálí to, je to nepříjemné, ale pomáhá
0 Nominace Nahlásit |
Já teda s tímto problémy nemám, ale musím říct, že houbicky.eu jsou super. Kolikrát, když už nevím, co by mi pomohlo, kouknu tam, koupím, zkusím… No a super. Od nich vše, co mají, zabírá.
Ahoj, já jsem na to strašně trpěla. Vždycky jsem to vyléčila, chvilku byl klid… No a pak zase přidjou. Už mi došla trpělivost. Takže jsem si na to koupila tento doplněk stravy https://www.houbicky.eu/outkovka-pestra-coriolus-versicolor-120-kapsli/ a konečně mám klid.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |