Mně pomohla úprava životosprávy, vynechání alkoholu a více pohybu. Ale za 1 – 2 dny se to ještě moc neprojeví. Tzv. detox je úplně na h… a je to vlastně proti přirozené fyziologii. To vám řekne každý lékař, pokud to zrovna není něco jako rychlokvaška z Plzně. Něco jiného je detox drogově závislých.
0 Nominace Nahlásit |
Nikdo z nás neví, z čeho je „nafouknuté břicho“,
takže by to měl posoudit lékař.
Domácí detoxy jsou nesmysl, můžeš si spíše ublížit
a detox není určen k hubnutí.
______
Zapomněla jsem na jednu důležitou věc:
Nafouklé břicho se dost často objevuje u podvyživených osob, zejména
u dětí.
Jestli je to u tebe tato příčina, pak zmíněným „detoxem“ situaci
ještě zhoršíš.
Upravil/a: ivzez
0
před 2249 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vyzkoušej vypít večer kefír a ráno je břicho jak letiště. Doporučuji. 🙂
0
před 2249 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jaegermeister!! Nepoděláš se, jak po kefíru. Jsou to bylinky… mě to funguje spolehlivě…
0
před 2249 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, hlavně, že jsi spoko :) To je nejdůležitějsí. Já jsem o tom simplebiotix nevěděla, ale co o něm vím, tak kupuju jen tento doplněk stravy a jsem spokojená, moc.
Já jsem hodně bojovala s nafouknutým břichem, pocitem plnosti, byla jsem z toho otrávená, bez energie… Tak jsem taky zkusila ten simplebiotix a musím říct, že konečně něco, co mi pomohlo. Díky moc za info a typ.
Je to jenom o střevech… ty musí fungovat. Pak funguje tělo, metabolismus… doporučuju simplebiotix. Český doplněk stravy. Sama ho beru a super, doporučuju. Žádné problémy s břichem nemám.
Vynikající doplněk. Sama ho beru a super! Fakt jenom doporučuju. A taky doporučuju koupit tu jejich tříměsíční kuru. Vyplatí se a tělo se díky té kure dí krásně do pořádku.
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |