jak udělat nehty vypadající gelově?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5045 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkusila bych nějaký set laků na francouzskou manikúru – nehty napřed nalakovat růžovým nebo béžovo-růžovým lakem, konečky bílým a nakonec celé přetřít bezbarvým.
0
před 5045 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na gelové nehty nechodím, ale přišla jsem na fígl jak dosáhnout podoby gelových nehtů. Potřebzuješ jen nějaky světlounký lak a nebo bezbarvý. Bezbarvým a nebo tím svělím přetřeš celý nehet, potom si vemeš bezbarvý a stejně jakou u francouzské manikůry přetřeš konec nehtu a poté ten konec obalím ve třpytkách, které se dají sehnat v drogerii a přetřu bezbarvým nakonec..Takhle si udělam během 20 min nehty, vypadají jako gelové, uštřím čas i peníze a když mi nehty schnou,tak i když se někde trochu rýpnu,tak to není moc vidět přes ty třpytky…Já tendle postup doporučuju. Jediný mínus je pak sundaní třpytek dolů,jde to hůř a třpytky jsou téměř všude,ale to už o šikovnosti..
0
před 5015 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Potřebuješ k tomu gel lak a UV lampu. Bez toho ti to nepůjde. Já si kupuju gel laky z https://www.rajnehtu.cz/gel-laky/ , protože tam mají nádherné barvy. Laky mám vyzkoušené a jsou kvalitní a pěkně na nehtech drží.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |