Mám půjčenou Rubikovu kostku 7*7 a zkoušel jsem jí složit podle instrukcí, ale jeden dílek mi vypadl. Potřeboval bych kostku rozložit, a pak jí složit, ale nenašel jsem pro tuto kostku návod. Umím rozložit jen kostku 3*3. Poradíte, kde něco najdu k této problematice. ? Děkuji
Zajímavá 0 před 385 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Skládání Rubikovy kostky 7×7 je komplexní úkol, který vyžaduje pochopení několika algoritmů. Předpokládá se, že máte již nějaké zkušenosti se skládáním menších variant kostek, jako je Rubikova kostka 3×3 nebo 5×5.
Návody na to, jak složit Republicovu kostku 7×7, můžete najít na YouTube nebo na specializovaných stránkách věnovaných Rubikovým kostkám.
Pokud jde o to, jak kostku rozložit a znovu složit, také existují návody na YouTube, které předvádějí proces rozebírání a skládání velkých Rubikových kostek.
Při manipulaci s kostkou však buďte opatrní – její vnitřní mechanismus může být složitý a pokud se poškodí nebo pokud některé díly ztratíte, může být nemožné kostku správně znovu složit.
Pokud jste začátečník, doporučujeme začít se skládáním menších kostek 3×3 nebo 2×2, než se pustíte do větších a komplikovanějších modelů. Skládání velkých kostek jako ta 7×7 vyžaduje hodně trpělivosti a praxe.
0
před 385 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na to musíš přijít sám, stejně jako jsme kdysi přišli na tu 3×3. Dnes už bych ji také nesložil, ale pamatuji si, že můj nejlepší čas byl 26 vteřin.
0
před 385 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |