Jak se dají skrýt všechny mé příspěvky na zdi (FaceBook)? Nechci je postupně mazat, ale stačilo by mi je jen před všemi skrýt a abych si pak mohla vybrat například 2 a ty mít zveřejněné. Našla jsem to už u jedné dívky a nevím si s tím vůbec rady. Lámu si nad tím hlavu a pořád nic. Doufám, že jste mě pochopili a poradíte mi. Děkuji předem :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? WeeBear před 4714 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak to jsi na správné adrese. Tady ti někdo určitě poradí, jak nejen
smazat tvé příspěvky na FB,tak i tady na Odpovedi.cz.
Zrovna dnes byly smazány nějaké otázky i odpovědi!
0
před 4714 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U každé zveřejněné fotky, komentářů u cizích stavů, anket a podobných příspěvků na zdi klikni na křížek, jakobys je chtěla smazat a je tam mám dojem jakási možnost „Smazat všechny příspěvky..“ nebo tak něco (našla bych si to přesněji u sebe na facebooku, ale tímhle jsem prošla a už nemám co mazat). Klikni na to a potvrď. Postupně tak smažeš jednotlivé části (zvlášť ankety, komentáře, příspěvky na zdi apod.).
Každopádně ti neporadím, jak si vybrat dva, které by ti tam zůstaly. Smaže se takhle vše – nenávratně.
Pozn. Ještě musím dodat, že se ti tam dále ankety a Tvé komentáře u cizích stavů nebudou zobrazovat.
======================================
barbakan: Také jsem si toho dnes všimla.. Akorát to nezaznamenávám zrovna přesně tam, kde by to bylo potřeba promazat.
0
před 4714 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |